Picksiebnersi uz pomoć Hladnog piva i prijatelja promovirali album "Trkaća svinja"

"HVALA svima kaj ste došli!" bile su uvodne riječi Zorana Perića - Zokija, frontmana country rock grupe Picksiebner, koji su jučer unutar kompleksa tvornice Katran, u domu Marija Petrekovića, održali promociju svog novog albuma "Trkaća svinja". Dečki su svojim repertoarom pjesama s novog i starog albuma izmamili ovacije raznolike publike, koja se po svemu sudeći, izvrsno zabavljala.

Picksiebneri su nakon kratkog zagrijavanja atmosfere mješavinom countrya, bluesa, blue grassa i hard rocka začinjene zvukom bendža i usne harmonike, na pozornicu pozvali i svog kolegu Bobu, publici poznatog po hitu "Co to maš", s kojim su izveli zajednički duet s albuma, pjesmu "Stari momci".

"Ima li još hladnog piva?"

Dečkima se, uskoro zatim, na stageu pridružio i legendarni Mile Kekin s kojim su uživo publici predstavili zajedničku pjesmu "Bolje grob nego job". Na Zokijevo pitanje: "Ima li još hladnog piva?" Mile je odgovorio djelom te je na pozornicu doveo i svoje "pojačanje", ekipu iz Hladnog piva, nakon čega su svi zajedno u grupnom duetu izveli nekoliko autorskih pjesama i ove popularne rock grupe.

Dosadašnje su kritike na novi album kako publike, tako i glazbenih stručnjaka, vrlo pozitivne što su Picksiebneri još jednom opravdali i dokazali koliko su originalni na jučerašnjoj promociji.Novi album "Trkaća svinja", koja je ujedno i lajtmotiv cijelog albuma, sadrži 10 odličnih pjesama koje će svojim veselim aranžmanima i nadasve zanimljivim tekstovima podići svaku atmosferu, a možete ga pronaći na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa.

Pročitajte više