Pierce Brosnan (70) sa sinom Parisom (22) snimio modnu kampanju, ljudi su oduševljeni

Foto: Paul&Shark/Giampaolo Sgura/Instagram

GLUMAC Pierce Brosnan (70) je s najmlađim sinom Parisom (22) snimio reklamu za jesensko-zimsku kolekciju brenda Paul&Shark.

Kampanja je izašla prije nekoliko dana, a glumčevi obožavatelji su oduševljeni. Mnogi komentiraju da im se jako sviđa što Pierceovo lice na fotografijama nije retuširano ni pomlađeno.

Kampanja se zove Priča o ocu i sinu, a snimio ju je fotograf Giampaolo Sgura. Pierce i Paris pozirali su u kaputima, elegantnim košuljama i puloverima koje je odabrala Anna Dello Russo.

Inače, osim Parisa, Pierce ima i sina Dylana sa suprugom Keely Shaye Smith. Iz braka s pokojnom suprugom Cassandrom koja je umrla nakon teške bolesti ima također dva sina, a posvojio je i Keelynu djecu Charlotte i Chris nakon što im je otac 1986. umro.

Brosnan je često isticao koliko mu je Keely pomogla da prebrodi teško razdoblje i da ga je spasila od depresije, a naglašavao je i koliko mu je pomogla kad je njegova kći Charlotte 2013. u 42. godini umrla od raka jajnika, baš kao i njezina majka Cassandra.

Pročitajte više

 

Pročitajte više