Pierce Brosnan snimljen u izlasku sa ženom. Imaju jednu od najljepših ljubavnih priča

Foto: Profimedia

HOLIVUDSKI glumac Pierce Brosnan (69) snimljen je sa svojom 10 godina mlađom suprugom, novinarkom i spisateljicom Keely Shaye Smith, u Malibuu, kamo su zajedno otputovali na predstavljanje knjige Pauline Porizkove. Par je uskladio tamne odjevne kombinacije.

Njih dvoje su u braku 22 godine i imaju jednu od najljepših ljubavnih priča u svijetu slavnih. Upoznali su se 1994. u kafiću u Meksiku, a glumac je u to vrijeme prolazio težak period u životu. Njegova prva supruga Cassandra Harris, s kojom je bio u braku 11 godina, preminula je tri godine ranije od karcinoma jajnika.

Glumac s Cassandrom ima sina Seana, a posvojio je i njezinog sina Christophera i kćer Charlotte. Brosnan je često isticao koliko mu je Keely pomogla da prebrodi teško razdoblje i da ga je spasila od depresije, a naglašavao je i koliko mu je pomogla kad je njegova kći Charlotte 2013. u 42. godini umrla od raka jajnika, baš kao i njezina majka Cassandra.

"Ona ima tu snagu u sebi bez koje ne bih mogao živjeti. Kada me pogleda, skroz zadrhtim. Da sam tražio milijun godina, ne bih mogao pronaći takvu ženu kao što je Keely", izjavio je glumac u jednom od intervjua.

"Nije mi potreban supermodel"

Brosnan i Keely su u braku od 2001. godine, a imaju dva sina, modela Parisa i glumca Dylana. Glumac se kroz godine suočavao i s napadima na svoju suprugu jer je dobila na težini, a pritom je naglašavao da njemu "nije potreban nikakav supermodel, nego prava žena".

"Volim njezinu vitalnost, njezinu strast. Kada me Keely pogleda, uvijek me iznova obara s nogu i osjećam klecanje u koljenima", objasnio je Pierce jednom prilikom. Priznao je kako ne komentira samo javnost figuru njegove supruge nego i njihovi prijatelji. Kazao je kako su joj jednom čak ponudili platiti operaciju kako bi smanjila težinu, ali on je odlučno bio protiv.

"Obožavam svaku oblinu njenog tijela. Ona je najljepša žena u mojim očima. A i zato što je majka naše djece. U prošlosti sam je istinski volio zbog toga kakva je osoba, ne samo zbog ljepote, a sada je volim još više zato što je majka moje djece. Veoma sam ponosan na nju i uvijek nastojim biti dostojan njezine ljubavi", rekao je glumac.

Pročitajte više