Pijani Snoop Dog natezao se s atraktivnom crnkom u St. Tropezu

OŽENJENI reper Snoop Dog ponovno se našao na meti žute štampe i to zbog svog noćnog izlaska s atraktivnom crnkom u jednom elitnom klubu u St. Tropezu. Nakon nastupa kojeg je održao u VIP roomu, Snoop se s nekolicinom prijatelja zaputio u drugi noćni klub na after party.

Pijani Snoop nije se previše bunio, već je dozvolio da mu crnka zabije nos u svoje grudi

Društvo mu je cijelu večer pravila djevojka latinskog podrijetla koja nije skidala ruke s njega. Vidno pijan ili možda nadrogiran Snoop nije se previše bunio, već je dozvolio da mu crnka zabije nos u svoje grudi.

"Njega prati epitet zavodnika i žene ga obožavaju. Mora biti okružen lijepim djevojkama i na koncertu ima svoje ljude koji biraju cure iz publike da provedu večer zajedno. S tim da one moraju potpisati kako dobrovoljno pristaju na izlazak", izjavio je prije godinu dana hrvatski reper Nered koji je ujedno i organizirao koncert u Zagrebu u rujnu prošle godine.

Ne zna se kako na takvo ponašanje reagira njegova supruga

Tada je Snoop zahtijevao od svojih organizatora da mu izaberu nekoliko djevojaka s kojima će "raditi što god poželi jer je odrastao čovjek i iza zatvorenih vratiju ima pravo raditi što mu je volja" - izjava je organizatora njegovog koncerta Shawna Kinga. A čini se kako je nepoznata crnka, barem ako je vjerovati glasinama, jedna od takvih djevojaka koja mu je nakon napornog nastupa pružila malo zabave.

Ne zna se kako na takve zahtjeve reagira njegova supruga Shante Taylor Broadus, koja je sa Snoopom u braku punih jedanaest godina. Godine 2004. Snoop je podnio zahtjev za rastavom braka, ali ga je brzo povukao, ističući da je sa suprugom izgladio razmirice. U svom reality showu, koji u SAD-u bilježi odličnu gledanost, u nekoliko je navrata izjavio kako je "u prošlosti puno griješio" te da je shvatio kako je Shante njegova jedina ljubav i "nešto najbolje što mu se dogodilo u životu".

Pročitajte više