Pink se lani skoro rastala od supruga: "Ponosna sam što smo stigli do 18. godišnjice"

Foto: Instagram

PJEVAČICA Pink je otkrila da su se ona i njezin suprug Carey Hart prošle godine suočili s bračnom krizom. Uspjeli su izbjeći razvod.

Pink je to obznanila na Instagramu, a oglasila se kako bi suprugu čestitala 18. godišnjicu braka.

“Ljubav je cijelog života vraćanje za stol. Skoro da nismo stigli do ove, zapravo više njih, kad sam već iskrena”, napisala je pop zvijezda pa nastavila: 

“Kad sam te upoznala, prije 22 godine, samo sam željela nekoga tko mi neće lagati. Nisam imala pojma o predanosti, građenju zajedničkog života, intimnosti, povjerenju. Teško je. Iznenadila me tvoja  odanost, povijest, što znaš oprostiti i otpornost. Kako se ljubav presloži i ponovno pojavi nakon usamljene noći ili njih pet. Ponosna sam što smo stigli na drugu stranu ove godine”, dodala je Pink.

"Obitelj vrijedi više od svih nagrada"

Harta je opisala kao svoju “tvrdoglavu, lijepu, nepomičnu stijenu”.

“Obitelj koju smo izgradili, priče koje smo napravili i uspomene koje nastavljamo stvarati vrijede više od milijun nagrada koje bi mi mogli dati. Volim te i volim nas", zaključila je.

"Veselim se sljedeće 22, sve dok me ti ne ubiješ"

Carey se također u nedjelju oglasio na Instagramu kako bi obilježio godišnjicu.

"U posljednjih 18 godina braka učinio sam toliko toga s ovim nevjerojatnim bićem. Odgajao dvoje nevjerojatne djece, putovali smo svijetom, išli u avanture, voljeli se, svađali se, mirili se, podržavali jedno drugo, smijali se, plakali, još više se smijali, rastajali se, sastajali se, zabavljali, tugovali, odrastali i milijun drugih stvari. Ne postoji nitko drugi na ovom planet s kim bih to radije učinio nego s tobom. 22 godine u životu i veselim se sljedeće 22. Osim ako me prije ne ubiješ. Volim te, mala", napisao je on. 

Za vrijeme rastave je napisala neke od svojih najvećih hitova

Pink i Hart vjenčali su se u siječnju 2006. nakon četiri godine veze. Pjevačica je u veljači 2008. objavila da su se rastali, što ju je inspiriralo da napiše par hit pjesama, uključujući So What i Please Don't Leave Me.

Par se pomirio u veljači 2010. nakon odlaska na bračno savjetovanje. Zatim su dobili dvoje djece: kćer Willow u lipnju 2011. i sina Jamesona u prosincu 2016.

Pročitajte više