Piqueova majka na Shakirinoj strani? Lajkala pjesmu u kojoj joj pjevačica blati sina

Foto: Profimedia

NAKON što je Shakira objavila pjesmu u kojoj je prozvala bivšeg partnera Gerarda Piquea, brojni fanovi podijelili su se u dva tabora - onaj koji podržava pjevačicu i onaj koji podržava nogometaša.

Iznenađujuće, čini se da je Piqueova majka Montserrat Bernabeu na Shakirinoj strani. Montserrat je na Twitteru lajkala dvije objave povezane s pjesmom.

Prvi tweet odnosi se na tekst pjesme, a drugi je najava pjesme koju je objavio reper Bizarrap. Međutim, nakon što su obožavatelji sportaša istaknuli da je čak i njegova majka protiv njega, ona je lajkove odlučila maknuti, no fanovi su bili brži i napravili screenshotove.

Zanimljivo je da u kontroverznoj pjesmi Shakira spominje Piqueovu majku u stihu "ostavio si me sa svekrvom kao susjedom, medijima pred vratima i dugovima državi".

Nakon što je pjesma podignula prašinu, Pique je na Twitteru objavio status s emotikonima cirkusa.

Piqueova afera trajala je od 2021. godine

Podsjećamo, Pique i Shakira objavili su da se rastaju u lipnju prošle godine. Ubrzo nakon toga Pique je uočen s Clarom Chijom, svojom novom djevojkom, zaposlenicom njegove producentske kuće. Iako o vezi nije govorio za medije, njih dvoje su više puta viđeni zajedno, a kasnije se otkrilo da je njihova afera trajala još od 2021.

Shakira je nedavno progovorila o razlazu s Piqueom i taj trenutak nazvala je jednim od najmračnijih u svom životu, ali ne samo zbog razvoda već i narušenog zdravlja njezinog oca. Piqué je nedavno navodno dao svoj blagoslov bivšoj partnerici da se s djecom preseli u Miami kako bi izbjegla pravnu bitku oko poreza koja se protiv nje vodi u Španjolskoj.

Pročitajte više