Piqueova nova cura se tijekom šetnje zabila u jumbo plakat, on umirao od smijeha

Foto: Profimedia

GERARD PIQUE i njegova nova djevojka Clara Chia Marti, s kojom je navodno prevario bivšu partnericu Shakiru, snimljeni su dok su šetali ulicama Barcelone držeći se za ruke i odgovarali na pitanja novinara. No pažnju je ukrala nezgoda koju je Clara doživjela.

Par je presreo novinar Europa Pressa koji ih je upitao o Clarinim navodnim napadajima panike zbog cjelokupne situacije sa Shakirom. "Napadaj tjeskobe? Napadaj tjeskobe? Imati napadaj tjeskobe je komplicirano. Molim vas, stvarno", odgovorio je Gerard Pique na pitanje novinara.

Ona se zabila u plakat, on se smijao njenoj nespretnosti

Clara je cijelo vrijeme hodala iza njega držeći ga za ruku. Međutim, dok se skrivala i bježala od kamere, doživjela je malu nezgodu pa se zabila u jumbo plakat, a Pique nije mogao suzdržati smijeh te je novu djevojku zagrlio i smijao se njezinoj nespretnosti.

Nekadašnji igrač Barcelone i ranije je snimljen u društvu svoje nove djevojke. Paparazzi su Piquea i Claru uhvatili dok su se vozili automobilom, a kako se moglo vidjeti, nisu skidali osmijehe s lica.

Podsjećamo, Pique je nedavno na Instagramu objavio njihovu prvu zajedničku fotografiju koja je izazvala brojne negativne komentare. Mnogi su mu poručili kako uništava život svojoj djeci te da bi ga trebalo biti sram.

Pročitajte više