Piranha predstavlja novi singl Ive Ajduković i službeni Streetdance party!

NA REDU je još jedna dobra zabava srijedom u Piranhi. Ove srijede Iva Ajduković predstavlja svoj novi singl "Santa od leda", a u klubu će biti rasplesano jer je ta večer rezervirana i za drugu programsku poslasticu, službeni party Streetdance. Već je poznato da je srijedom u Piranhi najbolja zabava, a kako je ljeto već tu, na redu su najbolji partyji iz bogate radionice RNB Confusiona.

Iva Ajduković publici je poznata po odličnim nastupima na televiziji, a iza nje je i nagrada najboljeg debitanta Splitskog festivala. Na RNB Confusionu ove će srijede, 23. lipnja, predstaviti novi singl "Santa od leda" koji potpisuju vrsni producenti Baby Dooks, Natko Smoljan i Saša Miočić.

Kao uvod u tradicionalno streetdance natjecanje za djevojke "Chick fight 2010", koje će ove godine u rujnu obilježiti svoje četvrto izdanje, Piranha s ponosom predstavlja službeni party filma "Streetdance". U sklopu promocije zaplešite uz žensku plesnu hip-hop skupinu Underconstruction te osvojite kinoulaznice za prvi 3D plesni spektakl u Cinestaru. Provjerite zašto vikend počinje srijedom uz RNB Confusion u Piranhi.

Bilo da ste u zagrebačkoj Piranhi ili u Vodicama u klubu Exit srijedom, ili pak petkom u rapskom klubu Dock 69, koji se otvara 16. srpnja, nećete ostati uskraćeni za klupsku nogometnu atmosferu iskusnih golgetera, DJ-a Zrne, eM Beeja i Shecke.

   

  

Pročitajte više