Pitali smo Hrvate što bi poručili Vatrenima uoči Kanade: "Imam poruku za Modrića..."

Foto: Index

HRVATSKA nogometna reprezentacija u 17 sati igra svoju drugu utakmicu na Svjetskom prvenstvu u Kataru protiv Kanade, i to nakon što je loše otvorila Mundijal remijem protiv Maroka.

Hrvatskoj je ovo najvažnija utakmica na prvenstvu do sada, a mi smo tim povodom prošetali Zagrebom i upitali građane imaju li kakvu poruku za reprezentativce. "Poručio bih im da ne odustaju. Ono, ali baš 300 posto, da ginu, da fakat netko umre ako treba. Ozbiljno, evo, bez zafrkancije", rekao nam je jedan prolaznik, kroz blagi smijeh, dakako.

"Oni su naši idoli"

"Neka budu zdravi, živi i da pobijede", rekla je prolaznica, dok se druga nadovezala izjavom: "Želim da se drže hrabro kao što i znaju i da budemo ponosni na njih sve."

"Želim da zabiju gol. Petkoviću želim da zabije gol, da pobijede i bit će sve dobro", kazao nam je Zagrepčanin.

"Za Modrića imam poruku, budi jak kao i uvijek i donesi nam sreću", rekao nam je jedan prolaznik, a drugi je imao poruku za Modrićeva suigrača iz veznog reda: "Mateo Kovačić, ne boj se."

"Oni su naši idoli", rekla nam je gospođa, a mladi par je za Vatrene imao posebnu poruku. "Neka uđu hladne glave u svaku utakmicu, bez podcjenjivanja protivnika", rekao je Zagrepčanin s vaterpolskom kapicom na glavi.

Što su nam još rekli navijači, pogledajte u videu.

Pročitajte više