Pitali smo Hrvate znaju li što znači WAGs: "Nešto s cijepljenjem"

Foto: Index

Kada su u tijeku važne utakmice i prvenstva često se govori o WAGsicama, no znaju li Hrvati uopće što taj termin označava? Prošetali smo Zagrebom i pitali ih znaju li značenje.

"Nemam pojma", "Nešto poput nekih vapeova ili tako nešto?", "Neka robna marka ili takvo nešto?", "Nešto s cijepljenjem", "Vosak", "Ne znam stvarno, jedino ak je kakva igrica", "Novac? Ruksak?", nagađali su građani. 

Zatim smo ih pitali da nam nabroje neke WAGsice, a dio njih odmah se sjetio Izabel Kovačić, Ivane Vide, Josipe Perišić i Vanje Modrić. Pogledajte što su nam još rekli u videu.

@index.hr Provjerili smo znaju li Hrvati što znači "WAGs" #euro2024 #wags #izabelkovačić #ivanavida #zagreb #foryou #foryoupage #fyp #viral tiktok ♬ original sound - Index.hr

Tko su WAGsice?

WAGs je akronim koji se koristi za supruge i djevojke istaknutih sportaša. Izraz su prvi upotrijebili britanski tabloidi kada su spominjali žene njihovih nogometaša, a u uobičajenu upotrebu ušao je tijekom FIFA Svjetskog prvenstva 2006. za Victoriju Beckham i Cheryl Cole, iako je izraz korišten povremeno prije toga.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.