Pitali smo poznate Hrvate za koga će glasati na izborima. Evo što su nam rekli

Foto:Marko Prpic/PIXSELL / Instagram/ Tomislav Miletic/PIXSELL / Shutterstock / Goran Stanzl/PIXSELL / Josip Regovic/PIXSELL / Sanjin Strukic/PIXSELL

BLIŽE se parlamentarni izbori 17. travnja, a tim povodom smo razgovarali s nekim hrvatskim zvijezdama koje su nam otkrile hoće li izaći na izbore, za koga će glasati i što misle o predizbornim kampanjama. Za Index su komentirali Mrle iz benda Let 3, Neven Ciganović, Jasenko Houra, Tonči Huljić i Vuco. 

Ciganović: Svima dajem šansu da me podmite

"Naravno da ću izaći na parlamentarne izbore jer je to moja građanska dužnost. Što se pak tiče samog glasanja, to još nisam odlučio. Naime, svima dajem podjednaku šansu da me podmite nekom 'nemoralnom ponudom' kako bih baš glasao za njih. Zato neka požure jer možda će baš moj glas biti presudan", rekao nam je Neven Ciganović.

Vuco: Za izbore neću biti u zemlji

Vuco nam se javio SMS porukom. 

"Neću biti u Hrvatskoj tada. Hvala na pozivu. Veliki pozdrav iz Južne Amerike", napisao je. 

Tonči Huljić nije htio komentirati

Tonči Huljić je bio kratak. 

"Ništa, to je sve s moje strane", kazao je skladatelj. 

Jasenko Houra: Izlazim na izbore, ali ne bih htio komentirati za koga ću glasati

Jasenko Houra nije htio komentirati za koga će glasati. 

"Kako ne bih izašao na izbore... Ne bih htio komentirati za koga ću glasati, pogotovo sad kad su kampanje. Mislim da bi to bilo neko svrstavanje, radio bih im propagandu. Iznenađujuće su mi kampanje. Ne slušam nikakve kampanje, promatram obračune", tvrdi gitarist benda Prljavo kazalište.

Mrle iz Leta 3: Glasat ću za HDZ

Zato je Mrle iz benda Let 3 otkrio tko će dobiti njegov glas. 

"Da, izaći ću na izbore. Glasat ću za HDZ. To je najodvratnija stranka koju ja organski ne podnosim. Situacija u Rijeci je toliko odvratna da mi je draži HDZ nego SDP. Nema pročelnika za kulturu u gradu Rijeci. Kultura je svedena na nulu. Možda bude bolje ako bude HDZ", rekao je glazbenik. 

Pročitajte više