Pitali smo Zagrepčane što im najviše diže tlak, odgovori će vas nasmijati

Foto: Index Video

SVI mi imamo neke situacije koje nas posebno izbace iz takta. Nekima tlak dižu ljudi koji se guraju u tramvaju, neki ne podnose kad im se partner ne javlja na telefon, a neki od nas su posebno alergični na gužve na cestama. 

Pružili smo priliku prolaznicima na zagrebačkim ulicama da olakšaju dušu i požale nam se u kameru na ono što ih najviše izluđuje. "Kad moraš bar tri puta reći nešto što ne bi trebao i onda ti zafali šećera u krvi", iskren je bio jedan od naših sugovornika. 

"Definitivno kad netko kasni jer ja sam uvijek točna pa očekujem i da taj netko drugi bude točan", požalila nam se jedna djevojka. 

Što sve još živcira Zagrepčane i kako reagiraju kad im netko digne tlak, pogledajte u videu.  

Svi naši sugovornici se slažu da je najbolji lijek za situacije kad nas netko izbaci iz takta - pojesti nešto slatko. "Šećer uvijek pomogne", odlučna je jedna naša sugovornica.

Brzinsko rješenje za smirenje u svakoj situaciji je Tortica Crunchy koja poručuje - Ma, #odhrskaj i baš te briga! Našim sugovornicima podijelili smo nove Tortice Crunchy da isprobaju ovu metodu koja će ih instant oraspoložiti. A da hrskavi zvuk Tortice Crunchy doista ima gotovo pa terapijski učinak, najbolje dokazuje reakcija jednog mladića: "Ušao sam u totalnu nirvanu."

Kad god vam netko digne tlak, uzmite i vi kratku, hrskavu pauzu uz novu Torticu Crunchy s hrskavim vaflom te mliječnom i lješnjak kremom obogaćenom komadićima kakaovca. Nova Kraš Tortica Crunchy stvorena je za sve #odhrskaj trenutke uz koje vaš dan odmah postaje bolji. 

Sadržaj donosi Index u suradnji s Krašem te u skladu s najvišim profesionalnim standardima.

Pročitajte više