Pitali smo Zagrepčane što misle o Trumpovim tenisicama: Ne bih dala ni dolar za njih

Foto: Profimedia/Index

BIVŠI američki predsjednik Donald Trump pokrenuo je vlastitu liniju tenisica Trump na Sneaker Conu, konvenciji za ljubitelje tenisica u Philadelphiji. Par zlatnih tenisica prodaje se za 399 dolara. 

Ovako izgledaju.

Zbog specifičnog izgleda odlučili smo prolaznike u Zagrebu pitati što misle o ovim tenisicama, odnosno sviđaju li im se.

"Meni su savršene. Najviše mi se sviđa ta zlatna metalik boja. Ja bih ih odmah isfurao, vidite da volim ludi stil", kazao je mladić. Kad je vidjela tenisice, jedna djevojka je samo rekla: "Ajoj."

"Sranje, brate, mnogo su sranje", rekao je jedan dečko. Kad smo ga pitali bi li dao 400 dolara za te tenisice, rekao je: "Dao bih ku*ac. Iskreno." 

@index.hr "Boja tih patika je boja njegove kose... Ta zlatna, tog idiota." #donaldtrump #trump #usa #patike #shoes #zagreb #trumpshoes #hrvatska #foryou #foryoupage #fyp ♬ original sound - Index.hr

Prolaznici su rekli da im se kod Trumpovih tenisica ne sviđaju boja, dizajn... Zapravo - sve. "Ne bih dala ni dolar za njih, iskreno. Jako volim zlatnu boju, ali ovo mi je baš kritično", rekla je djevojka.

Nekima se sviđaju tenisice, ali ne i Trump

Mnogima se ne sviđa činjenica da su ovo Trumpove tenisice. "Pa tako i izgleda. Ne sviđaju mi se", rekao je mladić.

"Čine se dosta cool. Dosta dobro. Cool izgledaju definitivno, ali taj Trump info nije bonus", kazao je muškarac koji ne bi toliko dao za te tenisice. 

"Ja sam od tog čovjeka mlađi pet mjeseci. Sve radim da bih tog idiota nadživio", rekao je muškarac. "Estetsko usklađivanje. Boja tih patika je boja njegove kose. To je namjerno napravio. To je očigledno zlatna tog idiota", dodao je kroz smijeh.

"Sviđaju mi se", rekla je žena, a za cijenu je rekla da je "primjerena". Kad smo joj otkrili da su to Trumpove tenisice, rekla je da ih ne bi kupila. 

Pročitajte više