Pitao je što bi radila da je muško, odgovor ga šokirao: Nitko me ne bi nazvao kurvom

Foto: Twitter

UMJESTO da djevojku pita regularna pitanja kao što su "kako si?, "što ima? i sl., Ben iz Londona odlučio je Charlotte, s kojom se povezao preko aplikacije za upoznavanje, upitati jedno neuobičajeno pitanje na koje je dobio brutalno iskren odgovor.

"Što bi učinila da si muško na jedan dan?" glasilo je pitanje koje je Ben postavio Charlotte.

"Kakva bi to prilika bila da sam muško na jedan dan!" započela je ona.

"Prvo bih se sređivala samo pet minuta, ne bih niti majicu odjenula. Pišala bih posvuda. Napala bih borce za prava muškaraca i prozvala ih također. Češala bih si jaja u javnosti i sjedila raširenih nogu bez da me itko osuđuje. Zamolila bih nekog da me šutne nogom u jaja tako da se mogu uvjeriti da je bol za vrijeme menstruacije jača. Radila bi neki bezvezni posao i dobivala više novca i pohvala za to. Seksala bih se s više ljudi i nitko me ne bi nazvao kurvom. Na kraju dana bih proslavila svoje uspjehe u noćnom klubu i ne bih se morala brinuti hoće li me tko napasti na putu doma", napisala je.

"Vjerujem da si poželio da me nikada ovo nisi pitao", zaključila je za kraj.

Ben je za Unilad priznao da ga je njen odgovor iznenadio i da takvo što uopće nije očekivao.

"Mislio sam da će reći da bi bila dobra prema djevojkama. Takvo što. Razmislio sam o tome kakav bi moj život bio da sam rođen kao žensko. Shvatio sam da neke stvari uzimam zdravo za gotovo", rekao je Ben.

Pročitajte više