Pjesma koja ulazi u povijest: Minaj, Maluma i Fares sutra će objaviti novu himnu SP-a

Foto: EPA

NICKI MINAJ, Maluma i Myriam Fares sutra će objaviti novu himnu Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru pod nazivom Tukoh Taka, potvrdila je FIFA.

Ova će pjesma ući u povijest jer je prva pjesma prvenstva koja će biti otpjevana na tri jezika - engleskom, španjolskom i arapskom. Uz pjesmu će biti objavljen i spot u suradnji izdavačkih kuća Universal Arabic Music, Universal Music i Republic Records.

"Ova suradnja savršen je spoj talenata koji imaju Nicki Minaj, Maluma i Myriam Fares. Pjesma govori o ujedinjenju fanova diljem svijeta i slavi različitost", objavio je Billboard.

Iako su mnogi fanovi oduševljeni što upravo njih troje pjevaju službenu himnu, neki zamjeraju suradnju Nicki Minaj sa Svjetskim nogometnim prvenstvom zbog diskriminirajućeg odnosa Katara prema LGBT osobama.

"Za nekoga tko ima veliku bazu fanova LGBTQ+ populacije i s prijetnjom Katara da će ugasiti bilo kakvo postojanje podrške prema zajednici, jako je uznemiravajuće vidjeti da će Nicki učiniti ovo. Nije sav novac dobar novac", jedan je od komentara na društvenim mrežama.

Pročitajte više