Pjesma "Shape Of You" govori o ovoj curi

 Foto: Guliver Images/Rex/Instagram

PJESMA "Shape Of You" jedna je od onih pjesama koju ako niste čuli taj dan, vjerojatno se niste ni probudili. Preplavila je radijske postaje, noćne klubove, a tekst većina vas zna napamet.

Djevojka koju Ed Sheeran opisuje u popularnom hitu zapravo je njegova trenutna djevojka, 25-godišnja Cherry Seaborn, nagađaju mnogi svjetski mediji, ali i Edovi obožavatelji. Ed i Cherry upoznali su se u srednjoj školi, no počeli su hodati tek prije dvije godine. Cherry se nakon mature preselila iz Velike Britanije u SAD da bi studirala na Sveučilištu Duke, no tijekom Edove američke turneje ponovno su se povezali i tako je sve krenulo.

Ed je u nekoliko navrata otkrio da je cijeli album "Divide" posvetio upravo njoj te da je ona njegova najveća inspiracija. Tekst pjesme "Shape Of You" pisao je upravo Sheeran, zbog čega su mnogi brzo povezali o kome je riječ. Za BBC je ranije rekao da je na početku pomislio kako bi pjesma dobro "sjela" Rihanni ili bendu Rudimental. Ipak, odlučio je da će je ipak otpjevati on - i napravio pun pogodak.

Osim "Shape Of You", Ed je u intervjuu za US Weekly priznao i da je pjesmu "Perfect" pisao za Cherry. "Stih 'Barefoot on the grass, listening to our favorite song' govori o našem putovanju na Ibizu kad smo slušali "March Madness" od Future. Nismo imali cipele na nogama i samo smo uživali tad", priznao je.

"Jednog dana će sve ovo proći, a jedina osoba za koju sam siguran da će biti tu je Cherry", priznao je za Rolling Stone.

Pročitajte više