Pjevač (37) se vjenčao pa umro iste noći. Supruga objavila video: "Ne razumijem..."

Foto: Facebook

COUNTRY glazbenik iz SAD-a Jake Flint preminuo je u snu samo nekoliko sati nakon svog vjenčanja u subotu, pišu strani mediji. Uzrok njegove smrti još nije utvrđen. Njegova supruga objavila je videozapis s njihovog vjenčanja i naslovila ga riječima: "Ne razumijem."

I don't understand

Objavljuje Brenda Flint u Nedjelja, 27. studenoga 2022.

"Kako ljudi uopće prežive ovoliku bol? Danas smo trebali zajedno gledati fotografije s vjenčanja, a umjesto toga, ja tražim što ću odjenuti na sprovod svog supruga. Srce mi puca, ne mogu ovo izdržati", napisala je u emotivnoj objavi na Facebooku.

We should be going through wedding photos but instead I have to pick out clothes to bury my husband in. People aren't...

Objavljuje Brenda FlintUtorak, 29. studenoga 2022.

"Svi su ga voljeli"

Flintov dugogodišnji publicist Clif Doyal rekao je za The Oklahoman: "On nije bio samo klijent, bio je divan prijatelj i svima drag momak. Svi su ga voljeli. Bio je ambasador Oklahoma Red Dirt glazbe."

Objavljuje Brenda FlintPetak, 8. listopada 2021.

37-godišnji Flint živio je u Tulsi, a odrastao u Holdenvilleu. Njegov prvi album bio je I'm Not Okay iz 2016., a nakon toga je objavio još tri albuma: Live and Not OK at Cain's Ballroom iz 2018., Jake Flint iz 2020. i Live and Socially Distanced at Mercury Lounge iz 2021. Bio je istaknuti izvođač u Future Faces Showu na dodjeli glazbenih nagrada Texas Regional Radio Music Awards 2018.

Pročitajte više