Pjevač Aerosmitha završio u bolnici zbog "misteriozne" bolesti

Foto: EPA

SLAVNI američki rock sastav Aerosmith u posljednji je čas otkazao nastup u Las Vegasu ovog petka jer pjevač Steven Tyler nije mogao nastupiti, a razlog je "misteriozna" bolest, kako doznaju američki mediji.

"S velikim razočaranjem prisiljeni smo otkazati večerašnji nastup jer Steven se ne osjeća dobro i ne može izaći na pozornicu", kratko je bend obavijestio fanove putem društvenih mreža, ali očekuje se kako bi se koncert mogao održati sljedeći tjedan ako 74-godišnjem frontmenu bude bolje. Fanovi su naravno razočarani zbog otkazivanja u zadnji čas, samo par sati prije nastupa.

"Platili smo hotel, doletjeli avionom, rezervirali večeru u skupom restoranu i onda saznali da ništa od koncerta za koji imamo karte", prenosi reakcije bijesnih fanova Page Six.

Već godinama vodi bitku s ovisnošću

Aerosmith doista nema sreće s nastupima u Vegasu s obzirom na to da su koncerti u lipnju i srpnju otkazani nakon što je Tyler primljen u kliniku za odvikavanje od narkotika.

Vremešni pjevač već godinama vodi bitku s ovisnošću, a nekoliko puta prošao je tretmane odvikavanja i detoksikacije. Posljednji put se narkoticima vratio nakon operacije stopala, što je i javno priznao, a članovi banda Joe Perry, Tom Hamilton, Joey Kramer i Brad Whitford pomažu mu tamo još od 1988. godine, kada su prvi put izveli zajedničku intervenciju i poslali ga na odvikavanje.

"Trebale su mi godine da se prestanem ljutiti na njih što su me tada prisilili na rehabilitaciju, a oni su se pokupili na odmor", rekao je pjevač u intervjuu 2019. godine, ali dodao kako je im je danas zbog toga veoma zahvalan.

Pročitajte više