Pjevač koji je dirnuo Mariju Šerifović: Čekam da me nazove, nisam više u šatoru

Screenshot: Youtube

PRIČA o uličnom pjevaču Mustafi Hrustiću iz Zenice, koja je dirnula i pjevačicu Mariju Šerifović, krenula je sretnijim tokom.

Nakon što je Šerifović podijelila njegovu priču o tome kako bi se prijavio na Zvezde granda, srpski glazbeni show u kojem je ona u žiriju, no nema novca da doputuje do Beograda, kao ni za odjeću za pozornicu, Mustafa sada očekuje i njezin poziv.

"Zvao me je njezin menadžer jer je Marija bila u obavezama te je rekao da će me ona uskoro kontaktirati. Svaki tren čekam njezin poziv", rekao je Mustafa za Klix.ba. Otkrio je gdje se trenutno nalazi i je li mu se još netko javio s obzirom na odjek ove priče.

"Nisam više u šatoru, vratio sam se u stan u kojem sam prije živio, srećom, bio je još uvijek slobodan. Stanarinu za dva mjeseca i režije mi je platio jedan čovjek iz Amerike i jako sam mu zahvalan zbog toga", rekao je Mustafa te dodao kako su mu se javili još neki ljudi te mu pomogli da kupi hranu i druge potrepštine.

"Nemam ni roditelja, nemam nikog svog"

Podsjećamo, Mustafa je u videu Srećka Stipovića ispričao kako nema ni roditelja ni rodbine te da mu je teško pronaći posao. Dodao je da bi se prijavio u Zvezde granda da ima uvjete za to.

"Kako? Ne mogu ja s deset maraka otići tamo. Trebaš imati novca da se fino obučeš, da imaš mašnu, da budeš čist. Treba se predstaviti odakle si, ime, prezime, koliko godina imaš. Ja bih se prijavio da sam u mogućnosti. Nemam ni roditelja, nemam nikog svog", rekao je Mustafa u snimci.

Njegovu priču je čula članica žirija spomenutog showa Marija Šerifović, koja mu je odlučila pomoći.

"Ovaj momak spava negdje u Zenici ispod mosta. Zove se Mustafa. Ako bilo tko iz Zenice može i želi ga naći, neka mi se javi i neka mi bude kontakt. Da Mustafa dobije dom. I mašnu", napisala je Marija na Instagramu.

Pročitajte više