Pjevač Silentea je sinoć uživo na Porinu pjevao "Poljubi me" i dodao "ravno u dupe"

Foto: Davor Javorovic/Pixsell

SINOĆ je održana dodjela nagrade Porin, a dubrovački bend Silente ostao je bez Porina za pjesmu godine. Porina za pjesmu godine dobio je Urban&4 za svoju pjesmu Sama, a Dubrovčani su u toj kategoriji bili nominirani sa svojom pjesmom Poljubi me za kraj.

Silente je sinoć pjevao uživo na Porinu, a njihov je pjevač Tibor Karamehmedović u stihove pjesme Poljubi me za kraj umetnuo stih "Poljubi me ravno u dupe", kojeg nema u studijskoj verziji. 

"Poljubi me za kraj, objasnit ću ti sve u hodu, ti što tjeraš ljude od sebe, pa se čudiš kada odu, Poljubi me za kraj, poljubi me ravno u dupe...", otpjevao je Tibor sinoć uživo na HRT-u, i to dva puta.

U studijskoj verziji stihovi idu ovako: 

"Poljubi me za kraj, objasnit ću ti sve u hodu, ti što tjeraš ljude od sebe, pa se čudiš kada odu, Poljubi me za kraj, poljubi me..."

Silente se nakon Porina oglasio na Instagramu.

"Završio je bendovski road trip. 10-ak dana smo već na putu, na raznim snimanjima, probama i setovima. Idemo doma umorni i veseli. Nema Porina za "Poljubi me za kraj", ali dobra je ona i bez njega. Šaljemo je na klupu jer nova pjesma dolazi, spot je snimljen i jedva čekamo.

Hvala na svemu, nemojte šta zamjerit i samo da znate - koliko god smo se trudili prošle godine, ove godine ćemo duplo. Pozdrav od red carpet bandita", napisali su.

Pročitajte više