Pjevača Boyzonea supruga ostavila jer je otkrila da je vara s plesačicom

KAD je prije nekoliko dana Ronan Keating objavio je da se rastaje od supruge Yvonne nakon 12 godina braka, pjevač Boyzonea mudro je prešutio prave razloge raskida te naveo kako su "on i supruga zaključili kako je najbolje da se rastanu". Yvonne ga je navodno ostavila zbog preljuba.

Britanski tabloidi pišu kako je Yvonne ta koja je ostavila irskog pjevača i to nakon što mu je u tajnom mobitelu pronašla lascivne poruke koje je razmjenjivao sa 26-godišnjom plesačicom Francine Cornell. Yvonne nije mogla preći preko prevare, koju joj je suprug navodno i sam priznao nakon što je pronašla poruke, te je zatražila razvod.

Očajni 33-godišnji pjevač je navodno pohitao obiteljskom svećeniku kako bi zatražio oprost i dobio savjete za spašavanje braka. No, nema mu povratka - 36-godišnja bivša manekenka Yvonne ga je navodno već izbacila iz obiteljskog doma, a jučer su je paparazzi snimili bez vjenčanog prstena na ruci.

Podsjetimo, prije nekoliko dana na pjevačevoj službenoj stranici je objavljen: "S velikom tugom Ronan i Yvonne Keating danas najavljuju svoj razvod. Razvod je sporazuman i oni će nastaviti zajedno raditi na boljitku svoje djece. Obitelj moli za privatnost u ovim teškim vremenima". Par ima troje djece.

Pročitajte više