Pjevačica iskopala mrtvog mačka i skuhala mu lubanju, fanovi zgroženi

Foto: Instagram

REPERICA Azealia Banks iskopala je svog mrtvog mačka Lucifera iz groba kako bi ga "vratila u život" dok su je zgroženi pratitelji obasipali negativnim reakcijama na Instagramu.

Kontroverzna glazbenica nerijetko zabrine fanove raznim ludorijama, a 29-godišnjakinja je jučer na Instagramu podijelila video, koji je brzo obrisan, u kojem ona i nepoznata osoba kopaju mačkov grob dok se čuje smijeh u pozadini.

"Mačak je u vreći", našalila se tijekom šokantne snimke, dok je izvlačila vreću u kojoj je navodno bilo mačje tijelo. Rekla je kako je željela životinju, koja je uginula prije tri mjeseca, "vratiti u život".

U uznemirujućem isječku potom je kuhala mačka u velikom loncu, a zatim mu je napravila "oltar". Na storyju je objavila i fotografiju ružičastog lonca u koji je smjestila, prema vlastitim riječima, mačju lubanju, bocu šampanjca i bočicu svog omiljenog parfema Chanel No. 5 te novčanicu od 100 dolara i raspelo.

"Nadam se da će joj netko pomoći jednoga dana...", pisali su njezini zgroženi pratitelji. "Trebala bi razgovarati sa psihologom", samo je jedna od sličnih reakcija.

U daljnjim objavama pjevačica se branila navodeći kako ljudi divljaju za lubanjama na Etsyju, a kad netko sam napravi taksidermiju, onda polude.

Nije prvi put da je Banks šokirala fanove. Prije nekoliko godina šokirala je internet objavivši snimku sobe pune krvi za "vračanje", a navodno ju je koristila za redovito žrtvovanje pilića.

Nakon brojnih negativnih reakcija, kritičarima je poručila da mogu poljubiti njezinu "vještičju guzicu".

Pročitajte više