Pjevačica iz BiH obukla hrvatski dres pa odgovorila hejterima: Ja sam rođena Hrvatica

Foto: Instagram

PJEVAČICA iz Širokog Brijega Antonija Čerkez pohvalila se na Instagramu fotkom na kojoj pozira u hrvatskom dresu i fotka se s fanovima, a pratitelji su je napali u komentarima. 

"Obučeš li kad igra BiH dres i navijaš li za Bosnu i Hercegovinu? Tvoja je Bosna a ne Hrvatska", "Objavi jednu u dresu BiH i riješila si sve nedoumice" i "Većina vas uopće ne simpatizira svoju reprezentaciju tj. BiH i kad pobjeđuje i kad gubi no za Hrvatsku ste uvijek tu, kako god bilo, tako i Srbi rade", neki su od komentara. 

Pjevačica je odgovorila hejterima u opisu te im poručila kako ima pravo obući što god hoće.  

"Rođena sam kao Hrvatica" 

"Kako nikada ne komentirate kada pjevam Bosnom Behar, Jel Sarajevo gdje je nekada bilo i mnoge druge? Ne razumijem čemu potreba čim objavim nešto, vezano za moju pripadnost, jer sam rođena kao Hrvatica, nosim i imam te papire, odmah lupati po tastaturi", napisala je. 

"Koga ja vrijeđam s ovom fotografijom?" 

"Valjda imam pravo obući što god hoću, pri tome ne želeći nikoga uvrijediti, da se razumijemo. Jednako sam objavljivala kada je i BiH ulazila u neka prvenstva, znam da nije imala tolike uspjehe u sportu, ali sam pružila podršku i bila uz istu. I uvijek bih. Sad je Hrvatska tu i ne vidim koga ja vrijeđam s ovom fotografijom? Da sam obukla dres neke random države koja nije uopće, evo, sa Balkana, pitam se bi li uopće bilo komentara - ‘ti živiš u BiH, što nosiš to’. Samo ljubav", poručila je.   

"Ma navijaj za koga hoćeš, hejtera ima na sve strane, i mi želimo susjedima", glasi jedan od komentara. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.