Pjevačica koja je nedavno napunila pulsku Arenu hitno operirana: Spasilo mi je život

Foto: Profimedia

Pjevačica benda Florence and the Machine, Florence Welch, otkrila je da je imala operaciju koja joj je spasila život, i to šest dana nakon otkazivanja niza koncerata. 36-godišnja glazbenica oglasila se na Instagramu, gdje je podijelila s obožavateljima zašto je otkazala nastupe. Priznala je da "još nije dovoljno jaka" da bi im opisala muku kroz koju je prošla, ali je uvjerila obožavatelje da će nastupiti u Portugalu 1. rujna.

Također je zagonetno dodala kako bi voljela da su pjesme koje izvodi na svojoj turneji Dance Fever "manje točne u svojim predviđanjima". Prije šest dana pjevačica je otkrila da prema "savjetu liječnika" Florence and the Machine neće nastupati na Zurich Open Air festivalu i Rock en Seine.

"Jako mi je žao što sam morala otkazati zadnjih nekoliko nastupa. Moja su stopala u redu, ali završila sam na hitnoj operaciji zbog razloga za koje se još ne osjećam dovoljno jako da ih podijelim, no to mi je spasilo život. I završit ću svoju turneju Dance Fever u Lisabonu i Malagi (možda jedino neću toliko skakati kao inače, ali vi to možete učiniti umjesto mene).

Dovoljno je reći da bih voljela da su mi pjesme manje točne u svojim predviđanjima. Ali kreativnost je način suočavanja, mitologija je način pronalaženja smisla. A mračna bajka o Dave Feveru, sa svim svojim čudnim proročanstvima, pružit će mi prijeko potrebnu snagu i katarzu", napisala je zagonetno na svom Instagram profilu.

Podsjetimo, u lipnju je u Puli održan koncert Florence and the Machine u sklopu turneje Dance Fever, koji je bio rasprodan još od početka veljače. Bio je to prvi samostalni nastup poznatog benda u Hrvatskoj, koji je sa svojom predvodnicom Florence Welch oduševio mnogobrojnu publiku. 

Pročitajte više