Pjevačica koja se bori s bolešću: Razmišljam da odem iz Zagreba, Boga kao da je manje

Foto: Instagram

BIVŠA feminnemka, pjevačica Nika Antolos, koja se godinama bori s multiplom sklerozom, oglasila se na svom Instagram profilu i sa svojim pratiteljima podijelila kako razmišlja o tome da zauvijek napusti Zagreb u kojem trenutno stanuje.

"Razmišljam, sad kad odem na Krk, dal’ da se uopće vraćam?" započela je.

"Ondje je normalno pustiti dijete samo u dućan, posaditi što god prije ručka, za isti ubrati nešto. Umjesto Jaruna vikendom, gledati valove svaki dan. Možda kupiti barku i raditi ono sto sam s nonićem, popodne krpati mrežu od jutrašnjih divljih peraja. Reći Sienni što ide u vršu i kako da našu uvijek pronađe lako."

"Znati svakog susjeda u dušu, u šlapama kod tete Ane skočiti po njen češnjak. Pa do dućana,na noge,pozdraviti cijelo malo selo usput. Nedjeljom se uvući u svježe ispeglanu odjeću i gledati kako sve se oči mjesta, spuštaju nizbrdo do Križa. Predvečer skakutave srne špijunirati po zavojitim šumarcima. Na Čavlenu s domaćim divnim ljudima piti kavu na plaži, dok djeca nam krote već pitome valove. Ili ostati ovdje. Ne znam. Mir je ondje gdje je moj Gospodin = svugdje. Ali ondje, kao da veza je čišća", zaključila je.

Neki pratitelji podržali su je te joj poručili da bi se zaista trebala preseliti.

"Idi i ne vraćaj se. Ljepota življenje je veća u malim sredinama", napisala je komentatorica.

"Dom je tamo gdje je srce, a iz ovih riječi mislim da je tvoj na Krku", složila se druga.

 

 

Pročitajte više