Pjevačica o bivšem mužu koji je varao s najboljom prijateljicom: Zaslužuje empatiju

Foto: EPA

Shania Twain kaže da njezin bivši muž "zaslužuje empatiju i razumijevanje" nakon što ju je prevario s njezinom najboljom prijateljicom. 58-godišnja pjevačica, možda najpoznatija po hitu iz 1997. That Don't Impress Me Much, rastala se 2008. od producenta Roberta Mutta Lunga.

U novom intervjuu u podcastu Jamie Laing's Great Company, Twain je rekla da nikad neće zaboraviti što je njezin bivši suprug učinio, ali da on zaslužuje "empatiju i razumijevanje". Također je otkrila da nikad ne razgovara s njim osim putem poruka.

"Radi se o razumijevanju druge osobe, čak i kad nije u pravu, čak i ako ćeš zauvijek misliti da je ono što ti je učinila bilo pogrešno", kaže. Uspoređujući nevjeru sa svojim odnosom s ocem, objasnila je da je on bio netko kome je potpuno mogla oprostiti jer razumije da nije bio dobro.

Twain je biološki otac navodno napustio kad je imala dvije godine, a ona je preuzela ime svog očuha alkoholičara i nasilnika, koji je poginuo u prometnoj nesreći s njezinom majkom kad je pjevačica imala 21 godinu.

"To je njegova greška, on mora živjeti s tim"

"Ne ponašate se na određeni način osim ako nešto nije u redu s vama. Osjećam se loše što je imao te probleme. Stoga je vrlo teško mrziti ili ne moći oprostiti nekome u koga vjerujete", opisuje ona. Dodaje da njen suprug mora živjeti s greškom koju je napravio.

"Dakle, mrzim li svog bivšeg muža jer je pogriješio? Ne. To je njegova greška. Nije moja greška. Toliko je tužan što je napravio tako veliku pogrešku s kojom mora živjeti. I ne znam što mu je bilo, ali to nije moj problem", dodala je.

Twain i Lunge zajedno imaju 22-godišnjeg sina, a pjevačica je potvrdila da par uopće ne komunicira osim putem poruka. "Mutt i ja smo dobri roditelji – za ljude koji ne razgovaraju jedno s drugim. Samo ćemo poslati poruku ako treba nešto."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.