Pjevačica optužila kolegicu: "Svladala me i penetrirala u mene seksualnom igračkom"

Foto: Instagram/Twitter

PJEVAČICA Timothy Heller optužila je kolegicu i bivšu najbolju prijateljicu Melanie Martinez koja se proslavila u američkoj verziji showa "The Voice" za silovanje, piše Daily Mail.

Timothy tvrdi da ju Melanie napala u periodu njihovog intenzivnog druženja 2015. godine, no da se do sad previše sramila kako bi podijelila što joj se dogodilo.

"Dugo sam to skrivala i uvjeravala samu sebe da me nije povrijedilo jer mi je bilo teško prihvatiti da me silovala najbolja prijateljica. Iskoristila me u najtežem životnom razdoblju.

Jedne večeri kad sam spavala kod nje počela me ispitivati o mom seksualnom životu. Bilo mi je neugodno, sam se odlučila otvoriti jer mi je bila najbolja prijateljica. Nakon toga me satima nagovarala na seks, ali ja sam uporno odbijala", napisala je u objavi na Twitteru.

Tvrdi da se nadala da će na tome stati, ali ni sljedeće noći Melanie navodno nije odustajala.

"Nagovorila me da pušimo travu, a onda je započela isti razgovor. Bila sam umorna i samo sam htjela spavati. Počela me dirati po ruci, zatim po grudima. Uskoro me potpuno svladala. Na meni je bez mog pristanka izvršila oralni seks, a zatim je bez pitanja penetrirala u mene seksualnom igračkom. Nikad nisam pristala na to, opetovano sam odbijala", zaključila je Timothy.

Melanie je odlučno odbacila ove optužbe.

"Užasnuta sam i ožalošćena njenim izjavama. Zajedno smo sudjelovale u tome što se dogodilo. Ona nikad ništa nije odbila. Iako smo se razišle i nismo više prijateljice, šaljem joj ljubav", rekla je Melanie.  

Pročitajte više