Pjevačica otkrila da boluje od raka, a nedavno je primila tešku vijest

Foto: EPA/Instagram

PJEVAČICA Sarah Harding, bivša članica benda Girls Aloud, nakon dužeg izbivanja s društvenih mreža vratila se s teškom vijesti. 

U opširnoj objavi obavijestila je fanove da ima rak dojke te da je nedavno primila vijesti da se počeo širiti. 

"Pozdrav svima, nadam se da ste dobro i na sigurnom u ovim nesigurnim vremenima. Dugo nisam ništa objavljivala i htjela bih zahvaliti svima koji su mi se javili da vide jesam li dobro, zaista mi to puno znači. Mislim da je sad pravo vrijeme da otkrijem što se događa. Nema lakog načina da vam ovo kažem", započela je objavu. 

"Ranije ove godine dijagnosticiran mi je rak dojke, a prije nekoliko tjedana primila sam užasne vijesti da se počeo širiti i po drugim dijelovima tijela. Trenutno idem na kemoterapiju i borim se najjače što mogu. Razumijem da je šokantno pročitati nešto ovako na društvenim mrežama, ali prošlog tjedna pojavila se vijest da sam viđena u bolnici pa mislim da je vrijeme da ljudi saznaju što se događa", napisala je. 

U nastavku je zahvalila svojoj obitelji i prijateljima koji su uz nju, kao i liječnicima i medicinskom osoblju. 

"Dajem sve od sebe da ostanem pozitivna. Obavještavat ću vas o tome kako se stvari razvijaju. U međuvremenu, nadam se da ćete poštovati moju molbu za privatnosti u ovim teškim vremenima", zaključila je. 

Sarah je popularnost stekla u grupi Girls Aloud u kojoj je pjevala između 2002. i 2013., a okušala se i u glumi.

Pročitajte više