Pjevačica s hrvatskim državljanstvom morala se ispričati zbog ove fotke kade

Foto: Instagram

NOVOZELANDSKA pjevačica Lorde morala se ispričati nakon što je na Instagramu objavila fotografiju kade uz opis sa stihovima pjesme Whitney Houston I Will Always Love You.

"And iii will always love you", napisala je pjevačica uz fotografiju pripremljene kupke, no čim se fotografija pojavila krenuli su bijesni komentari na društvenim mrežama. Naime, pjevačica Whitney Houston preminula je slučajno utopivši se u kadi pa su mnogi ovaj potez prozvali bezobzirnim.

Iako su drugi pisali da Lorde vjerojatno nije imala to na umu te da se nije namjeravala narugati pokojnoj pjevačici, ona je ipak izbrisala fotografiju te se ispričala na Instagram Storyju. 

"Ekstremno, ekstremno loše odabran citat. Jako mi je žao što sam vas uvrijedila, samo sam bila uzbuđena zbog kupke", napisala je Lorde i dodala da "nije njezin dan".

Inače, Lorde, čije je pravo ime Ella Marija Lani Yelich-O'Connor, hrvatskog je podrijetla i to po majci, pjesnikinji Sonji Yelich, koja je šezdesetih s obitelji na Novi Zeland stigla iz Dalmacije. Prošle je godine dobila hrvatsko državljanstvo. 20-godišnja Lorde postala je svjetski poznata hitom "Royals".

Pročitajte više