Pjevačica tvrdi da u svom domu drži lubanju djevojčice (6): Umrla je od traume glave

Screenshot: YouTube

PJEVAČICA Azealia Banks tvrdi da posjeduje lubanju šestogodišnje djevojčice koju drži u svom domu.

Azealia je gostovala na australijskoj radiopostaji gdje je govorila o svojoj ljubavi prema kostima i ljudskoj anatomiji.

Voditeljima emisije Kyle Sandilands i Jackie O tijekom razgovora je otkrila i da posjeduje lubanju šestogodišnje djevojčice koju je kupila putem interneta.

"Ako provjerite svoju karticu i vozačku dozvolu, ako ste donatori organa, oni ne uzimaju samo zdravo srce ili jetru, već imaju pravo na svaki dio tijela i neke od njih i prodaju. Postoji puno internet stranica za znanstvena istraživanja na kojima zapravo možete kupiti ljudske lubanje, poput ove", kazala je pjevačica i pokazala lubanju.

Šokirani onim što su vidjeli i čuli, voditelji su je upitali zašto ima lubanju djeteta u svom domu.

"Ovo je lubanja šestogodišnje djevojčice koja je umrla od traume glave. Volim kosti. Poštujem zagrobni život. Mislim da su kosti mjesto na kojem čovjek zadržava energiju", kazala je Azealia.

Pjevačica je gostovala u emisiji kako bi demantirala glasine koje kruže internetom o tome da je pojela svoju mrtvu mačku.

Ona je pojasnila da se mačak Lucifer već niz godina borio s bubrežnim problemima, nakon čega je umro zbog loše prehrane.

A nakon što je mačku pokopala, Azealia je rekla da ju je odlučila iskopati i sačuvati lubanju.

"Nisam pojela mačku. Ne bih pojela mačku koja je mrtva već tri mjeseca", zaključila je Azealia.

Pročitajte više