Planuo je u 20 minuta: Svi žele iPhone u ovoj boji, morat će ga čekati tjednima

Screenshot: YouTube

APPLE je predstavio nove modele iPhonea među kojima su i iPhone 11 Pro i iPhone 11 Pro Max, a ljubitelji tog pametnog telefona već su poludjeli za njima - osobito za jednom od boja.

Dok iPhone 11 dolazi crnoj, bijeloj, zelenoj, ljubičastoj i crvenoj boji, iPhone 11 Pro i iPhone 11 Pro Max budući korisnici mogu kupiti u space gray (sivoj), srebrnoj, zlatnoj i midnight green (zagasito zelenoj) boji. Upravo je midnight green boja u mat varijanti izazvala pomamu među zainteresiranim kupcima, piše Macworld.

Tako su se u 20 minuta preko predbilježbe u SAD-u prodali svi modeli u toj boji (kod pružatelja usluga Verizon, Sprint i T-Mobile) pa ostali kupci koji žele nabaviti uređaj u midnight green varijanti moraju čekati tri tjedna nakon izlaska telefona kako bi ga mogli kupiti.

Nije sigurno je li iPhone izbacio premalo modela u midnight green varijanti ili je zaista previše ljudi poželjelo uređaj isključivo te boje, no od svih ostalih boja u ponudi, midnight green i space grey već su dobili svoje vlasnike.

Čini se kako će Apple još jednom dobro profitirati zahvaljujući maloj inovaciji koja je uspješno privukla zainteresirane kupce.

Pročitajte više