Plastični kirurg koji je navodno operirao Kim Kardashian otkrio istinu o njenoj ogromnoj guzi

Foto: Instagram

PLASTIČNI kirurg Aardon Rollins, koji tvrdi da je operirao Kim Kardashian, obrušio se na njenu stražnjicu, koja je prošlog tjedna šokirala svijet te starleti odbila 100.000 dotadašnjih pratitelja na Instagramu.

Ako niste pratili cijelu dramu, kratki sažetak glasi: Kim su na plaži fotografirali paparazzi i objavili nefotošopirane fotke na kojima njena stražnjica ne izgleda nimalo poput one s njenih fotki na društvenim mrežama.

Iako bi bilo logično da zbog Hipokratove zakletve ne priča o svojim pacijentima, ovog liječnika očito boli briga za to.

Štoviše, njene fotografije s odmora u Meksiku istaknuo je kao upozorenje svima koji razmišljaju o povećanju stražnjice salom s drugih dijelova tijela.

 

"Neka Kim bude lekcija svima koji žele povećati dio svog tijela. Ako imate celulit na tom dijelu tijela prije operacije, imat ćete ga i poslije. Ljudi trebaju razmisliti o tome, inače će izgledati loše poput Kim. Salo koje se uzima s područja struka prenosi se u stražnjicu. Tamo raste na isti način kao što bi raslo na mjestu s kojeg je uzeto. Kim je imala dvoje djece, što znači da se udebljala pa smršavila, ponovno se udebljala i opet smršavila. To je poput napuhavanja balona, a potom ispuhivanja zraka iz njega - ostat će brazde na plastici. Nije čudo da tako izgleda, sve je protiv nje i ne može popraviti svoj izgled, osim Photoshopom", rekao je za Daily Mail.

Dodao je da žene više ne traže guzu Kim Kardashian, već Kylie jer je mlađa i težina joj nije varirala.

Pročitajte više