Platila 1500 kn za čišćenje stana pa doživjela šok kad je došla kući

Foto: Facebook

ŽENA iz New Yorka doživjela je šok nakon što je umjesto čišćenja, koje je platila, dobila uništen stan.

Genevieve Snow platila je Joanna servisu za čišćenje 1500 kn za četiri sata rada, očekujući blistavi stan kad se vrati kući, no ono što ju je dočekalo pri povratku teško je opisati.

''Platila sam dvije cure iz servisa za čišćenje, ali one nisu ništa očistile. Popile su sav alkohol i uništile mi stan. Cimerica je došla kući i pronašla jednu od njih bez svijesti u kuhinji, a druga je već odavno otišla. Prostorije su bile uništene, ključevi nestali, alkohola nije bilo, a sladoled od čokolade ostavljen na kauču. Servis mi ne želi vratiti novce, a adresa na Facebooku im je lažna'', napisala je Genevieve u svom statusu tražeći pomoć ljudi koji su imali slična iskustva.

Nesretna žena podijelila je i fotografije uništenog stana na kojima se, osim nereda, vidi jedna od djevojaka kako leži na podu.

Cimerica Kristen Nepomuceno, koja je prva stigla kući, kontaktirala je policiju čim je ugledala pijanu djevojku.

''Popila je cijelu bocu gina i gotovo cijelu bocu votke'', ispričala je Kristen, nakon čega se javio i navodni vlasnik servisa za čišćenje nudeći im dva besplatna termina za čišćenje, no djevojke su naravno odbile.

Pročitajte više