Platio 3400 kuna da ugradi kljove kako bi izgledao poput fiktivnog lika

Foto: Instagram

LJUBITELJ modifikacija tijela nedavno je platio oko 3400 kuna za ogromne kljove kako bi izgledao poput orka, fiktivnog bića iz raznih filmova, knjiga i videoigara.

Čak 80 posto tijela 41-godišnjaka iz brazilskog Iguatemija koji se i naziva Orc prekriveno je tetovažama, a kako bi izgledao što sličnije izmišljenom biću, odrezao je i komade uha. 

Tattoo majstor kaže da njegova obitelj ne podržava njegov neobični izgled, no on kaže da modifikaciju tijela koristi kako bi se izrazio, a otkriva i da za izgled često dobiva komplimente od potpunih stranaca, prenosi Metro.

"Pokušavam biti svoj, to su samo moje ideje, moja inspiracija dolaze iz srca", rekao je Orc te dodao kako ga nitko nije inspirirao. "Govore mi dobre stvari koje me motiviraju da nastavim. Loši ljudi postoje svugdje i uvijek su tu ... ali oni me ne diraju", kaže.

"Mojoj mami se to ne sviđa, tata tolerira, a prijateljima je čudno."

Uz brojne tetovaže Orc također ima osam piercinga stavljenih ispod kože kako bi izgledali poput rogova.

Prvu tetovažu napravio je sa samo 15 godina, ali ekstremnom modifikacijom tijela počeo se baviti tek prije šest godina. U posljednjih nekoliko godina tetovirao je tako očne jabučice, podijelio jezik te ugradio kljove na zube.

Orc ne planira prestati izgledati točno onako kako želi, koliko god to bilo ekscentrično, jer kaže kako ga modifikacije tijela usrećuju.

"Živite, budite sretni, putujte, volite", poručio je. "Radite što god želite. Život prolazi prebrzo i smrt je svima neminovna."

Pročitajte više