Playboyeva zečica koja je zavela Ryana Lochtea: Cijelu priču o pljački izmislio je zbog nje?

Foto: Instagram

POSLJEDNJIH dana svjetski mediji bave se ispadom američkog olimpijca Ryana Lochtea i njegovih kolega iz plivačke reprezentacije, koji su ispričali da su opljačkani uz prijetnju pištoljem u taksiju kojim su se vozili u Olimpijsko selo u Riju. Ubrzo je isplivala snimka na kojoj se vidi kako je jedan od olimpijaca te noći razvaljivao vrata WC-a na jednoj benzinskoj postaji, a Lochte je uputio javnu ispriku tvrdeći da je "traumatično naći se s prijateljima u stranoj zemlji s jezičnom barijerom, pogotovo u situaciji kad stranac u vas uperi pištolj i zahtijeva novac kako bi vas pustio".

Mediji nagađaju da su olimpijci cijelu priču izmislili kako ne bi imali problema s djevojkama. Naime, Lochte i kolege tulumarili su te večeri s dvjema djevojkama, Brazilkama Laurom Gazzinelli i Marianom Belisario, a nagađa se da nisu htjeli riskirati svoje veze zbog toga. Posebice ne Lochte koji je prema pisanju američkih medija u vezi s plavokosom manekenkom Kaylom Rae Reid.

Iako se Kayla prije Olimpijskih igara razvezala u medijima o njihovoj vezi, Lochte je nekoliko dana prije u jednoj emisiji kratko rekao: "Još nemam djevojku". Da je to još jedna njegova laž dokazuje njihova zajednička fotka koju je Kayla objavila na Instagramu. Osim toga, nakon povratka iz Brazila snimljen je na aerodromu u Sjevernoj Karolini upravo s Kaylom, a svjedoci tvrde da su izgledali opušteno i ponašali se normalno. Čini se da mu djevojka ipak nije zamjerila izazivanje skandala.

Bivša Playboyeva zečica priznala je ranije ovog mjeseca da je Lochtea upoznala preko aplikacije za upoznavanje.

"Bio je na Tinderu. I ja sam možda na Tinderu. To je sve što ću reći o tome", misteriozno je rekla ova 25-godišnjakinja.

Prije nekoliko tjedana na Instagramu je čestitala 32 rođendan svom dečku, nazvavši ga "najomiljenijom osobom na svijetu" i "srebrnom lisicom" aludirajući na njegovu kosu, koju je obojio prije Igara.

"Njegova obitelj je super, jako su me toplo primili. On još nije upoznao moju obitelj, ali i to bi se moglo brzo dogoditi", rekla je.

"Znala sam tko je prije nego što sam ga upoznala. On je zgodan dečko i izaziva žensku pažnju. Mislim, pričamo o Ryanu Lochteu. No on je i mnogo dublja osoba nego što biste mogli zamisliti. On ima taj mentalni fokus, može se potpuno isključiti iako ga milijuni ljudi gledaju. Jako me inspirira, drag je, skroman i nevjerojatno zgodan", nahvalila je u razgovoru za Daily Mail svog dečka.

Kayla je bila Playboyeva zečica mjeseca srpnja prošle godine, a u intervjuu za taj muški časopis otkrila je da su joj hobiji kuhanje i boravak u prirodi.

"Sunce i ljeto su moj stil. Kokteli, bazeni, obožavam ih. Prijatelji, obitelj", rekla je. Rođena je u Fairfaxu u Virginiji, no s deset godina preselila se u Palm Spring u Kaliforniji. 

Pročitajte više