Playboyeva zečica o ljubavnoj vezi s Trumpom: "Govorio mi je da sam lijepa kao njegova Ivanka"

Foto/Screenshot: Getty Images/ Youtube

BIVŠA Playboyeva zečica Karen McDougal detaljno je opisala navodnu vezu a američkim predsjednikom Donaldom Trumpom i otkrila neke od detalja koji su zgrozili javnost.

Karen je u svom prvom intervjuu za CNN rekla kako su ona i Trump ''imali seksualne odnose bez zaštite mnogo puta'', a vezu, koja je započela seksom na prvom susretu, održavali su 10 mjeseci.

''Kad smo se prvi put poseksali, plakala sam na stražnjem sjedalu automobila jer mi je htio platiti za seks. Bila sam užasno povrijeđena i odbila sam novac'', kaže McDougal dodavši kako je predsjedniku odmah rekla da nije takav tip djevojke.

''Ti si posebna'', navodno joj je rekao Trump koji joj je u prvom susretu pokazao i Melanijinu sobu te pritom otkrio kako par spava u odvojenim sobama.

 

''Samo sam željela izaći. Bilo mi je neugodno biti u sobi oženjenog muškarac čija je žena tek rodila dijete'', ispričala je Karen i dodala kako se osjeća užasno što je vezu s Donaldom ipak nastavila sljedećih 10 mjeseci.

Kaže kako je u to vrijeme bila drugačija, htjela se zabavljati i povukla ju je Playboyeva scena na kojoj je uživala, ali i osjećaji koje joj je Trump pokazivao.

''Uvijek mi je govorio da me voli. Davao mi je nadimke i zvao me lijepom Karen'', priča McDougal.

Ona i američki predsjednik upoznali su se 2006. godine u Playboyevoj vili u Los Angelesu, a prema Kareninoj priči, Trump je odmah počeo pokazivati koliko mu je privlačna.

McDougal tvrdi i kako je upoznala sve članove njegove obitelji, osim sina Barrona, a Donald ju je često znao uspoređivati s kćeri Ivankom na koju je iznimno ponosan.

''Uvijek se hvalio Ivankom. Govorio mi je da sam lijepa kao ona. Mislim, ona je briljantna žena, to mu je kći i treba biti ponosan na nju'', kaže bivša Playboyeva zečica.

Karen je nedavno pokrenula tužbu protiv američkog predsjednika zbog ugovora koji joj zabranjuje da govori o njihovoj vezi.

''Ako će ovo postati nacionalna vijest, ja želim biti ta koja će ispričati što se dogodilo'', navela je u tužbi, dodajući kako želi da javnost dobije točne informacije o ovoj priči.

Inače, ovo je već druga navodna ljubavnica s kojom je Trump potpisao ugovor o šutnji i koju je uspoređivao sa svojom kćeri.

Porno glumica Stormy Daniels također je progovorila o ljubavnoj vezi koju je imala s američkim predsjednikom.

Pročitajte više