Playboyeva zečica progovorila o Hughu Hefneru: Vikao je da izgledam staro i jeftino

Foto: Matt Sayles/Guliver Image

POVODOM izlaska dokumentarnog serijala Tajne Playboya brojni izvori podijelili su priče o tome kakav je bio život u carstvu Hugha Hefnera, a jedna od njih je i manekenka i Playboyeva zečica Holly Madison.

U najavi serijala, koji premijeru ima 24. siječnja, Madison je otkrila kako ju je Hugh Hefner verbalno zlostavljao te da je pukla pod pritiskom jer je imala osjećaj da mora izgledati kao sve druge zečice. Zbog toga je ošišala dugu kosu, ali taj čin je samo izazvao Hefnerov bijes.

"Vratila sam se s kratkom kosom i Hefner se iskalio na meni. Urlao je i rekao da sada izgledam staro, grubo i jeftino", rekla je zečica.

Bridget Marquardt, koja je glumila s Madison u realityju The Girls Next Door, baziranom na životu Hugha Hefnera i njegovih zečica, potvrdila je priču o njegovu bijesu nakon što se Madison ošišala.

"Hefner je Holly rekao neke prilično grube stvari. Jednom je imala crveni ruž na usnama, a on joj je rekao da ga odmah skine jer ne voli crveni ruž. No činilo se da ga nije smetao na drugim ženama. Bilo je vrlo frustrirajuće živjeti svaki dan s napetostima i svom dramom koja se događala", rekla je Marquardt.

Hugh Hefner preminuo je 2017., a pokopan je na grobno mjesto do Marilyn Monroe, prve Playboyeve zečice.

Pročitajte više