Imala je 19 godina kad je ostala trudna s 83-godišnjim Hefnerom: "Pobacila sam"

Foto: Profimedia

BIVŠA Playboyeva zečica Karissa Shannon otkrila je da je u tajnosti pobacila dijete koje je dobila s Hughom Hefnerom nakon što je ostala trudna kad je njoj bilo 19 godina, a njemu 83.

Karissa, koja je dobila poziv da se preseli u Playboyevu vilu zajedno sa svojom sestrom blizankom Kristinom, rekla je da se osjećala kao da "nosi đavolje dijete", a pobacila je bez Hefnerovog znanja. Trudnoću je otkrila prilikom pretraga prije planiranog povećanja grudi, koje joj je Hefner platio 2009. godine.

"Nisam se seksala ni s kim drugim pa je to mogla biti samo njegova beba. Samo sam htjela to riješiti što je prije moguće", rekla je zečica za Sunday Mirror.

Dodala je da nije željela da Hefner ikad sazna za to i da nije željela da itko zna da nosi dijete 83-godišnjeg muškarca.

"Gadilo mi se moje tijelo i osjećala sam se kao da je izvanzemaljac u mom trbuhu, kao da je vrag bio u meni", priznala je Karissa i dodala da Hefner nikad nije saznao da je bila trudna te da joj je s pronalaskom klinike pomogla sestra Kristina.

Planiraju podnijeti tužbu protiv Hefnera

Blizanke danas imaju 32 godine, a s Hefnerom su prvi put morale spavati kad su imale 19 godina, i to na njihov rođendan. Kažu da su sudjelovale u nezaštićenom grupnom seksu te da je bilo uključeno puno alkohola. 

O Hughu Hefneru nemaju dobro mišljenje. Navode da ima "crnu dušu" te da su mnoge žene koje su imale posla s njim oboljele od depresije i PTSP-a.

"Kad je Hef umro, dio nas je bio tužan, ali drugi dio nas je razmišljao - ok, dobro je, više nijedna neće biti uništena na način na koji je nas uništio. Mislila sam da je Playboy jedna velika obitelj, a sada sam svjesna da je to bio kult", rekla je Kristina.

"Hef se ponašao kao da nas je posjedovao. Ako bismo prekršile njegova pravila, šest tjelohranitelja bi nas odvuklo u sobu i ne bi nam dalo da izađemo. On je to nazivao 'HMF uhićenje', prema njegovim inicijalima. Vrebao je ranjive mlade djevojke poput nas. Ponudio bi ti svijet, a zatim bi te držao zarobljenu u vlastitoj kući, koja je bila poput nekog zlatnog zatvora", dodala je.

Dodale su i da ih je Hefner drogirao i seksualno iskorištavao, a opisuje ga kao "vraga koji će gorjeti u paklu". Također, planiraju podnijeti tužbu protiv njega zbog emocionalne patnje i proživljene traume.

"Bile smo zaposlene u Playboyevoj vili i želimo ih tužiti. Odlučile smo progovoriti jer želimo da ljudi znaju tko je on zapravo bio i što se događalo iza zatvorenih vrata", poručila je Kristina.

Pročitajte više