Playboyeva zečica tvrdi: Izbacili su me iz Airbnba jer sam prezgodna

Foto: Instagram

PLAYBOYEVA zečica, 31-godišnja Brazilka Suzy Cortez, tvrdi kako je izbačena iz Airbnba koji je unajmila zato što je vlasnik smatrao da je "prezgodna".

Ispričala je da je u siječnju potrošila gotovo 1000 dolara na apartman kako bi mogla posjetiti obitelj u São Paulu. Međutim, navela je da je na imanju ostala manje od 48 sati prije nego što ju je domaćin izbacio i bacio njezine stvari u smeće.

"I to samo zato što sam izgledala previše dobro", rekla je.

"Ovo je najveća predrasuda i noćna mora koju sam ikad proživjela. Izuzetno sam posramljena i psihički potresena. Putovanje da vidim svoje roditelje pretvorilo se u horor film", ispričala je za Jam Press.

Tvrdi da se domaćin požalio na njezinu odjeću, točnije, na par tajica za vježbanje, prije nego što joj je otkazao rezervaciju drugog dana.

"Bila sam zaprepaštena kada je domaćin ušao u apartman u kojem sam bila i uzeo moje stvari i bacio ih u smeće", izjavila je.

Cortez je rekla da ne može postojati drugi razlog zašto ju je vlasnik izbacio iz apartmana, osim njene ljepote. Dodala je da nije napravila štetu na nekretnini i da ništa nije bilo uništeno.

"Čak je i policija mislila da je to apsurdno. Ja sam žrtva svega ovoga, a zašto? Zbog predrasuda jer sam poznata ili jer sam bila na naslovnicama Playboya diljem svijeta?"

Glasnogovornik Airbnba rekao je za The Post da su pregledali tužbu manekenke.

"Poduzet ćemo odgovarajuće mjere u skladu s našim politikama kako bismo riješili problem", poručili su.

Pročitajte više