Playboyeva zečica tvrdi: "Pique mi je slao poruke, ispitivao me o mojoj stražnjici"

Foto: Instagram

NAKON što je objavljena vijest o prekidu pjevačice Shakire i nogometaša Gerarda Piquea zbog njegove navodne nevjere, španjolskom mediju El Diario NY javila se manekenka i navijačica Barcelone, Brazilka Suzy Cortez. Cortez je otkrila neke zanimljivosti iz svog odnosa s nogometašem.

"Upravo mi je on slao najdirektnije poruke. Jedini nogometaši Barcelone koji nikad nisu ništa poslali su Messi i Coutinho. Oni su dobri muževi i poštuju svoje žene. Shakira ovo ne zaslužuje", rekla je manekenka.

Playboyeva zečica je objasnila kako je Pique uopće s njom stupio u kontakt. "Bila sam prijateljica bivšeg predsjednika Barcelone, Sandra Rosella. Kad smo se upoznali, Pique je tražio moj broj i odmah mi je počeo slati poruke. Kad sam se vratila u Brazil, javljao mi se na Instagram porukama koje su se brzo brisale", dodala je.

"Stalno me ispitivao kad ću se vratiti u Europu i o veličini moje stražnjice, a govorio je i kako je ljubomoran na to što pažnju posvećujem Messiju", rekla je manekenka koja na sebi ima istetovirano Messijevo lice. Objasnila je i zašto je s tim informacijama u javnost izašla upravo sada: "Nikad nisam ništa rekla iz poštovanja prema Shakiri, ali sad ću ispričati sve što znam i sve što mi se dogodilo."

Pročitajte više