PlayOne najavljuje spektakularan koncert u koprivničkom klubu Hollywood

Foto: Press

U SUBOTU, 19. prosinca, u koprivničkom klubu HOLLYWOOD sprema se veliki WINTER PARTY POWERED BY RED BERYL. Posjetitelje kluba te večeri očekuje spektakularan nastup popularnog producentskog dvojca PlayOne (D`Knock & DJ Fresh Jay), koji su na svojoj dosadašnjoj turneji osvojili top klubove diljem Hrvatske te surađuju s brojnim renomiranim svjetskim glazbenim imenima.

Uzavrela atmosfera na nastupima PlayOnea u sklopu njihove regionalne klupske turneje, vijest je koja odjekuje hrvatskim medijima. PlayOne osvaja publiku, ne samo singlovima i suradnjama sa svjetskim zvijezdama, već i svojim spektakularnim koncertima u prepunim klubovima. Za WINTER PARTY POWERED BY RED BERYL, 19. prosinca PlayOne sprema poseban nastup sa svojim specijalnim gostima - sexy plesačicama iz skupine First Entertainment, zatim Diamond Soul Entertainmentom koji priprema dosad neviđeni performance s fantastičnim artistima (led robot, stilt artist, Fire Killer Show itd.) te se očekuje i poseban gost iznenađenja.

PlayOneu će se na stageu pridružiti i majstor prave klupske zabave DJ Johnny I. koji sprema poseban mashup set najvećih hitova i klasika klupske glazbe (house, r&b, hip-hop), zatim legendarnih funky-disco hitova te vječnih "oldies but goldies" uspješnica. Već sada se očekuje veliki broj posjetitelja i medija koji će popratiti ovaj događaj, a snimaju se i kadrovi za video Playonea te ekskluzivni report s partyja.

Spremite se za pakleni tulum do jutra koji će 19. prosinca podsjećati na najžešće partyje s Ibize. 2015. godinu PlayOne će definitivno pamtiti po brojnim uspjesima. Nakon što su zajedno sa Zvonimirom Dusperom nedavno remixirali novi singl legendarne britanske grupe Simply Red "The Ghost of Love" s njihovog povratničkog albuma "Big Love", PlayOne i Dus nastavljaju sa svojim producentskim radom u žestokom ritmu te spremaju novo veliko glazbeno iznenađenje. 

Pročitajte više