Zaručnica Antonija Plazibata nakon poraza: Svakim danom me sve više fasciniraš

Foto: Instagram

ANTONIO PLAZIBAT poražen je u meču karijere protiv Tariqa Osara u Rotterdamu, a utjehu mu je pružila njegova zaručnica Martina Dulčić. 

Najbolji hrvatski kikboksač ispričao se fanovima nakon poraza te otkrio kako je u meču slomio ruku. Atraktivna Splićanka objavila je na svom Instagram profilu zajedničku fotografiju uz koju je napisala emotivnu poruku. 

"Toliko sam ponosna na tebe" 

"Tri runde borit se sa slomljenom rukom i ne odustati... Svakim danom me sve više fasciniraš, tolika volja za borbom čak i kad ti tijelo nije u stanju ići dalje ti ne odustaješ. Toliko sam ponosna na tebe večeras", napisala je Martina. 

Martina je uz poruku dodala citat pokojnog pape Ivana Pavla: "Nećete pronaći ljubav bez križa, a križ nećete moći nositi bez ljubavi." 

Fotografije s dozvolom 

Podsjetimo, 23-godišnju Splićanku na Instagramu prati više od 32 tisuće ljudi, a fotografije na kojima se hvali svojim atraktivnim izgledom prikupljaju tisuće lajkova.   

Par se zaručio 2019., a hrvatski kikboksač privukao je pažnju javnosti kad je izjavio kako svaka fotografija koju Martina objavi na Instagramu mora imati njegovo odobrenje. 

Pročitajte više