Plenković se na TikToku odjavio s - GG. Znate li što to znači?

Screenshot: TikTok

Andrej Plenković na TikToku je zahvalio "dragim prijateljima" koji su na izborima glasali za HDZ. U plavoj majici objašnjavao je kako je u pregovorima s "partnerima" da "sastavi treću vladu" pa mu je onda zazvonio mobitel.

"Okej, okej. Dobro. Sorry, moramo nastaviti pregovore", rekao je u kameru držeći mobitel na uhu pa se odjavio s - "GG".

@plenkovic_andrej Ovim putem želim se zahvaliti svima na povjerenju koje ste nam dali na izborima 17. travnja. Hrvatska demokratska zajednica, zajedno s partnerima, osvojila je 61 mandat i pobijedila treći put zaredom na parlamentarnim izborima. Hvala svim našim sugrađanima koji su iskoristili svoje demokratsko pravo te pokazali da vjeruju u uspješnu i snažnu Hrvatsku koja je spremna na sve izazove. #ZaSveIzazove #vladaRH #andrejplenkovic #izbori2024 #pobjeda #hrvatska ♬ original sound - Andrej Plenković

Da, dobro ste pročitali - Plenković je pratitelje na TikToku pozdravio s GG. GG je kratica za "good game", odnosno "dobru igru", i označava pozitivno, sportsko ponašanje u gejmanju. Govoreći GG na kraju igre, signalizirate da ste uživali u njoj i da se vaš protivnik pošteno i dobro borio. To je u principu gejmerski ekvivalent rukovanju.

Pročitajte više