Ples sa zvijezdama: "Franka mi je razvalila zube, a ja njoj raskrvario usnu"

PO MNOGIMA jedan od najzanimljivijih televizijskih showova, Ples za zvijezdama, sutra ulazi u četvrtu sezonu emitiranja, što dovoljno govori o njegovoj popularnosti, ako ne u svijetu, onda sigurno u Hrvatskoj. Plesni parovi natječu se u latino-američkim i standardnim plesovima, među kojima su: samba, cha-cha-cha, rumba, passo doble,  jive te engleski valcer, tango, bečki valcer, slowfox i quickstep. Nakon napornih vježbi parovi su spremni za svjetla pozornice, a u prvoj emisiji plesat će cha-cha-cha i engleski valcer.

Show i ove godine vode njegove voditeljske institucije, Barbara Kolar i Duško Ćurlić

Bit će zanimljivo vidjeti kako se u novim ulogama snalaze Ana Ugarković, Vedran Mlikota, Iva Šulentić, Gordan Kožulj, Vanessa Radman, Frano Lasić, Franka Batelić i Sandi Cenov, koji će pod mentorstvom osam profesionalnih plesača pokušati manevrirati što većim brojem emisija te se tako boriti za pobjedu. Show i ove godine vode njegove voditeljske institucije, Barbara Kolar i Duško Ćurlić, koji su na ovom terenu "kao doma".

Parovi su za vježbanje dobili punih četrdeset i pet dana, kako nalažu pravila showa, a kako su se snašli, provjerili smo kod nekih od njih. S obzirom da je danas održana i generalna proba, većina natjecatelja bila je zauzeta posljednjim uvježbavanjem koreografije dok je samo jedan od natjecatelja dan proveo u krevetu. Naime, Frano Lasić zbog promjene vremena dobio je prehladu i temperaturu, ali kako kaže i sam, potrudit će se dati sve od sebe usprkos bolesti.

"Nažalost se pripremam tako da sam u krevetu. Probe koje smo imali posljednjih tjedana su bile naporne, ali svi zajedno ćemo se truditi da bude zabavno i publici, ne samo nama natjecateljima", rekao nam je Lasić koji će sutra sa svojom plesnom partnericom Mirjanom Žutić otplesati cha-cha-cha.

"Mirjana je odlična mentorica, dobar pedagog i ima puno strpljenja"


"Mirjana je odlična mentorica, dobar pedagog i ima puno strpljenja. Kad smo počeli s probama zahtijevao sam da bude stroga jer meni je na početku sve izgledalo kao katastrofa. Puno je koraka, zahtjevnih pokreta i što je najbitnije plesu se treba sto posto posvetiti", priznaje Frano. Za ekipu i produkciju ima sve najbolje komentare baš kao i profesionalni plesač Ištvan Varga koji će ove sezone plesu podučavati Franku Batelić.

"Tko bi rekao da jedan rocker može biti tako elegantan"

"Mislim da smo spremni", rekao nam je Ištvan koji će sutra s Frankom zaplesati engleski valcer. "Franka je odlična, ali mislim da bi trebala biti malo bahatija. Prefina je, ali izuzetno se trudi i ne prodaje maglu", priznaje mentor koji je kao usporedbu za bahatost izdvojio Maju Šuput za koju dodaje da je kraljica.

Kad su u pitanju drugi natjecatelji, Ištvan je pohvalio Ivu Šulentić i Sandija Cenova. "Iva me jako iznenadila, ima jako atraktivnu koreografiju. Isto tako me pozitivno šokirao i Sandi. Tko bi rekao da jedan rocker može biti tako elegantan", otkrio nam je Ištvan koji priznaje da je nezgoda, kad su u pitanju on i njegova partnerica, već bilo.

"Jednom prilikom mi je Franka razvalila zube, a ja njoj usne"

"Jednom prilikom mi je Franka razvalila zube, a ja njoj usne. Slučajno me zakačila laktom, a ja sam njoj usnicu raskrvario rukom", priznao nam je simpatični Ištvan koji dodaje da ozbiljnijih posljedica nije bilo.

U prvoj sezoni Plesa pobjedu su odnijeli Zrinka Cvitešić i Nicolas Quesnoit, koji su žiri oduševili preciznošću, a publiku spontanošću, u drugoj Luka Nižetić i Mirjana Žutić, a u posljednjoj kojoj smo odgledali kraj titulom najboljih su se okrunili Mario Valentić i Ana Herceg. A iako ovaj show u Americi, odakle je i potekao, većinom ugošćava propale ili trećerazredne zvijezde, Europljani, odnosno Balkanci, na njegove čari nisu ostali imuni.

Lagani taktovi revijalnog orkestra, zanimljivi kostimi, zvijezde "A" liste i žiri sastavljen od Milke Babović, Dinka Bogdanića, Elia Bašana i Davora Bilmana kod nas se pokazao kao pun pogodak koji subotom navečer za male ekrane drži prikovane tisuće duša diljem Hrvatske. Ako ste i vi jedna od njih vaš trenutak je došao - samo se strpite do sutra!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.