Ples sa zvijezdama: Lana Banely u finalu planira plesati gola, ispao "gluha svinja" Hrvoje Šalković

HRVOJE ŠALKOVIĆ i Lejla Bjedov ispali su iz četvrte emisije Plesa sa zvijezdama. "Niti u jednom trenutku nisam požalio. Kad su me pitali prije tri mjeseca hoću li plesati, pristao sam jer sam mislio da ću naučiti nešto u ova dva i pol mjeseca, ali nisam ništa naučio. Dobio sam sve što sam htio, smršavio sam i stekao nove prijatelje te neka teoretska znanja o plesu", rekao je Hrvoje nakon ispadanja.

Prvi je na plesnom podiju bio Hrvoje, a njegov i Lejlin nastup nije prošao bez problema. Zbog pogreške benda morali su prekinuti ples i ponovo početi, no to ih nije nimalo omelo. "Vidi se da ste više trenirali, Hrvoje je u uvodu duže sjedio, a Lejla je odlično plesala. Bilo je ok. Hrvoje se malo nagibao, kao da je radio za neku zrakoplovnu kompaniju", rekao je Elio, a Davor je Hrvoja usporedio sa bjeloglavim supom: "Definitivno niste gluha svinja kako ste se nazvali u uvodnom prologu, ali ste nalikovali na bjeloglavog supa. Kao da odozgo gledate sve. Malo vam je stražnjica bila prema nazad. Pokušajte biti ravniji ako se nekim slučajem plasirate dalje". Par je dobio ukupan zbroj ocjena 19 što ih je oduševilo.

"Bolje da se diže nego da se spušta"

Jelena Perčin zablistala je u raskošnoj crvenoj haljini i otplesala pasodoble s Hrvojem Kraševcem. Elio je uputio Jelenu da se mora više opustiti i uživati u plesu, a Dinko je primijetio da se njen plesni partner potpuno uživio u ulogu matadora: "Vidi se da vas je uzeo kao plašt. Trebate se opustiti i osloboditi gornji dio tijela. Kada vas Hrvoje pusti iz svojih ruku da ostanete u tom položaju". Par je dobio osrednjih 27 bodova.

Vrckavi Denis Ahmetašević okušao se u slowfoxu sa svojom partnericom Mirjanom i nije pretjerano oduševio žiri. "Držanje se popravilo, ali bilo je malo štucanja tu i tamo. Pazite da u linijama ne izgledate kao cvijet koji vene nego kao cvijet koji se diže. Dakle, bolje da se diže nego da se spušta. Ovo je bi vaš najbolji standardni ples", rekao im je Davor Bilman, a Milka im je rekla da se moraju više uskladiti. Dobili su ukupan zbroj ocjena 30.

"Tijelo vam je bilo prekruto"

Marko Tolja i Ana Herceg i u ovoj su emsiji su dobili najbolje ocjene za svoju izvedbu. Dinko ih je ponovo nahvalio: "Uživao sam u ovom vašem pasodobleu, ovo je koreografija za jednog profića". Bilmanu se nije svidjela glazba, a niti Markovo držanje. "Bilo je ispod vaše razine. Tijelo vam je bilo prekruto, zakočeno, treba više gibanja". Žiri im je dao ukupan zbroj ocjena 35, no ovaj put bez ijedne desetke.

Lana Banely otplesala je s Damirom Horvatinčićem slowfox te je u uvodnom prilogu dala vrlo izazovnu ponudu gledateljima kada je rekla: "Ako dođemo u finale, plesat ćemo jive. Glasajte, bit ću gola". Žiri je ovaj put bio jako zadovoljan njihovom izvedbom i dao im vrlo visoka 34 boda. "Pohvalio bih izbor glazbe, a haljina je kao za vjenčanje", komentirao je Elio te dodao: "Lana, očito vam paše ples u paru i kontakt. Ovdje ste imali lijepu siluetu, muško-žensko. Vidjelo se da ste plesni par".

"Martina, zaboravite priču o toreadoru i plaštu, jer vi sigurno niste plašt"

Za kraj je teatralna Martina Tomčić otplesala pasodoble i prilično se zapuhala, no očito se isplatilo jer su ona i Hrvoje dobili svoju prvu desetku. "Martina, zaboravite priču o toreadoru i plaštu, jer vi sigurno niste plašt", rekla joj je Milka. Davor joj je prigovorio da je u jednom trenutku izgledala kao da briše prašinu: "Od silne želje mislim da vam se malo tresla glava, u jednom trenutku bila je pozicija kao da čistite prašinu percem. U pasodobleu toga nema". Par je dobio ukupan zbroj ocjena 35 što ih je svrstalo u vrh uz Marka i Anu.

Pročitajte više