Ples sa zvijezdama: Lani Banely žiri rekao da skupi noge, "uštekanoj" Tatjani Jurić "nestajalo struje"

NOVA sezona Plesa sa zvijezdama počela je vrlo uzbudljivo. Među plesnim "početnicima" ovaj su se put našli mentori i članovi žirija iz showa "Zvijezde pjevaju". U prvoj emisiji svoj je talent najbolje pokazao Marko Tolja koji je dobio čak četiri devetke.

Šestu sezonu showa otvorili su Jelena Perčin i Hrvoje Kraševac engleskim valcerom. Lijepa je glumica dobila same komplimente za svoje plesno umijeće. Najrječitiji je bio Davor Bilman koji je u svom stilu rekao: "Ples je bio podnošljiv". Par je dobio ukupan zbroj ocjena 31.

Martina Tomčić ugodno iznenadila

Vrckavi Denis Ahmetašević iz Soul Fingersa vrtio je svoju plesnu mentoricu Mirjanu na zvuke Princeove pjesme "Kiss". "Uspjeli ste pokazati svu drskost i opuštenost ovog prekrasnog plesa", rekla im je Milka Babović, no sudeći prema ocjenama žiri nije bio pretjerano oduševljen njihovom izvedbom. Par je dobio 26 bodova.

Operna pjevačica Martina Tomčić bila je u showu "Zvijezde pjevaju" poznata kao najoštrija članica žirija, a sada je dobila priliku okušati se na drugoj strani. Ona je s Hrvoje Kraševcem otplesala engleski valcer koji je ostavio prilično dobar dojam na žiri. "Ugodno sam iznenađen", izjavio je Davor Bilman, a ukupan zbroj ocjena žirija iznosio je 29.

"Drago mi je da ste razočarali ove koji su očekivali da ćete pasti na nos"

Lana Banely i Damir Horvatinčić oduševili su u izazovnoj, vatreno-crvenoj kombinaciji. Iako su bili prvi skladan par večeras, njihov cha cha cha nije pretjerano oduševio suce. "Niste previše impresionirali", rekao im je Elio Bašan, a Dinko je hvalio Lanin izgled, no napomenuo je da mora paziti na položaj nogu: "Haljina je jako lijepa. Kostimski ste se dobro uskladili. Budućnost je u Laninim nogama, samo mora paziti da ih malo više skupi". Par je dobio skromnih 25 bodova.

Hrvoje Šalković imao je uz sebe vrlo atraktivnu partnericu Lejlu koja je srećom, odvratila pažnju od njegovih plesnih pokušaja na pozornici. "Uživao sam gledati Lejlu kako je plesala i zahvalan sam što je bila s vama", poručio im je Davor, a Milka ih je pokušala ohrabriti: "Drago mi je da ste razočarali ove koji su očekivali da ćete pasti na nos". Par je dobio razočaravajućih 17 bodova.

Tolja oduševio: "Ovoliko ni u pjevanju nisam dobio"

Marko Tolja koji je do sad uglavnom bio u ulozi pjevačkog mentora, otplesao je engleski valcer s Anom Herceg te pokazao da je jako dobar učenik. Dinko Bogdanić im je dao do znanja da ih želi vidjeti u finalu: "Elegancijom ste ispunili ovaj cijeli plesni podij. Nadam se da vas vidimo do kraja sezone". Marko i Ana dobili su najveći zbroj ocjena, 36 na što je Marko komentirao: "Ovoliko ni u pjevanju nisam dobio".

Atraktivna Tatjana Jurić u oskudnoj je plavoj kombinaciji pokazala goli trbuščić. Otplesala je cha cha cha s Robertom Schubertom, no činilo se kao da je imala preveliku tremu. "Tatjana, vili ste cijelo vrijeme 'uštekani u program'. Imate potencijala, ali trema je učinila svoje, kao da vam je na trenutke nedostajalo struje", komentirao je Elio dok je Davor usporedio Tatjanu s djetetom koje rješava zadatke iz matematike: "To dijete jedan zadatak riješi super, a drugi zezne. Imam osjećaj kao da vam je bilo žao poda". Dobili su ukupan zbroj ocjena 24.

"Vi biste i robotu izmamili osmjeh dok plešete"

Pjevačka legenda Miro Ungar oduševio je svojim laganim, elegantnim plesom s Marijom Stošić. "Vi biste i robotu izmamili osmjeh dok plešete", komentirao je Davor, a Dinko mu je čestitao što je pokazao da ples nije samo za mlade. Milka također nije štedjela komplimente: "Vidi se da se veselite i da ste cijelim svojim bićem mladi momak koji pleše". Miro i Marija dobili su ukupan zbroj ocjena 25.

Pročitajte više