Bloody Mary: Pjesma Lady Gage iz 2011. postala viralna zbog Netflixove hit serije

Foto/Screenshot: EPA/Youtube

HIT Lady Gage postao je viralan zahvaljujući Netflixovoj seriji Wednesday, a najbolje od svega je što pjesma uopće nije sadržana u seriji.

Bloody Mary osma je pjesma s albuma Lady Gage Born This Way iz 2011., a trenutno se nalazi na prvom mjestu na Shazamovoj Top 200 listi svjetskih hitova te je vodeći trend na TikToku.

Sve zbog jednog plesa

Pjesma je ponovno postala popularna zahvaljujući plesnom izazovu koji se širi TikTokom. Riječ je o sada već kultnom plesu Jenne Ortege u hit seriji Wednesday, koja je inspirirana gotikom 80-ih.

Fanovi su počeli rekreirati ples na TikToku, a neki su otišli toliko daleko i počeli kopirati njezinu frizuru i upečatljiv pogled. A izgleda da Ortegin ples najbolje "sjeda" u kombinaciji s Gaginim hitom.

Viralni hit

Koliko je pjesma postala viralna govori i činjenica kako je hashtag s riječima pjesme "I'll dance, dance with my hands" skupio 44.6 milijuna pregleda, dok je zvuk korišten u čak 1.2 milijuna videozapisa.

@heyitsbessma This is how i'm gonna dance at every party from now on #wednesday #wednesdayaddams ♬ original sound - main account got banned
@maisteriousttv It’s Wednesday my dudes #wednesday #wednesdayaddams #jennaortega ♬ original sound - main account got banned

Javila se i Gaga

Trend je čak zaokupio pozornost same Lady Gage koja je odgovorila službenom Twitter profilu Wednesday Addams (da, i to postoji), govoreći joj kako je uvijek dobrodošla u njezinu kuću te da donese i The Thing.

 

Pročitajte više