Plitvice Holiday Resort: Zimska čarolija u kućici na drvetu

Foto: Romeo Ibrišević

PONEKAD nam je dosta svega, ponekad se poželimo udaljiti od gradske gužve i stresa, a ponekad nas i same okolnosti prisiljavaju na to. Što god bio razlog, Plitvice Holiday Resort je već 52 godine vaše idealno utočište za nezaboravan odmor.

Romantično udaljen od užurbanog života, fantastično uklopljen u bajkovitu prirodu, a opet lako dostupan s kontinenta i s mora, ovaj nezaboravan ambijent dostupan vam je tijekom cijele godine.

Plitvice Holiday Resort svojim posjetiteljima nudi različite vrste smještaja, vrhunsku gastronomsku ponudu, neodoljivo zabavne popratne aktivnosti i prekrasna mjesta za  istraživanje.

Sjećate li se kad ste kao maleno dijete sanjali o kućici na stablu u kojoj možete pobjeći u vaš vlastiti svijet mašte? Sigurno niste mogli ni sanjati da bi ta kućica mogla imati dvije kupaonice i spavaće sobe, kuhinju s hladnjakom i perilicom, klima uređaj i terasu, besplatan WiFi i satelitsku televiziju, ali naše kućice u krošnji imaju sve to i dizajnirane su za apsolutnu udobnost i elegantno opuštanje. 

Želite li malo romantičniji ambijent? Kućica na jezeru idealno je rješenje za sve zaljubljene. Čaša vina ili topli čaj uz čaroban pogled, upotpunit će romantični ugođaj.

Vrhunski opremljene mobilne kućice pravo su rješenje za obiteljski odmor u kojem vam zasigurno ništa neće nedostajati.

Smještajni kapaciteti prilagođeni su svim ukusima i potrebama, pa tako u ponudi imamo i standardne sobe, superior sobe u bungalovima i apartman.

Zasebni ulazi u svaku smještajnu jedinicu osiguravaju održavanje sigurnosne distance u čemu nam uvelike pomaže i veličina resorta koji se prostire na više od 4,5 hektara. 

Našim gostima se trudimo osigurati sigurno okruženje po najvišim standardima, a veliku pažnju posvećujemo čistoći i dezinfekciji prostora Resorta što je potvrđeno i međunarodno priznatim certifikatom o pouzdanosti i sigurnosti objekta. Smještajne jedinice se dezinficiraju nakon svakog gosta, dok se zajedničke prostorije dezinficiraju i više puta dnevno.

U sklopu resorta imate caffe bar i restoran s neodoljivim specijalitetima tradicionalne ličke i moderne hrvatske kuhinje. No ako želite, vašu kavicu, vino ili pivo, doručak, ručak ili večeru, dostavit ćemo izravno u vaš smještaj.

U čarobnoj prirodi i savršeno sigurnom komforu Plitvice Holiday Resorta lako je pomisliti da ste jedini na svijetu. 

Obiteljski odmor u prirodi idealna je prilika za druženje, istraživanje novih lokaliteta i kreativno provođenje vremena, a zelena oaza nadomak Plitvičkih jezera razmazit će vas bogatstvom sadržaja u ponudi. 

U Resortu ni zabave nikad ne manjka. U ovim zimskim mjesecima sigurno neće nedostajati zimskih radosti i aktivnosti. Sanjkanje, grudanje ili samo šetnja kroz prirodu, koja zimi izgleda zaista bajkovito, može se doživjeti unutar samog Plitvice Holiday  Resorta i njegovoj bližoj okolici. Ljubitelji sanjkanja i skijanja mogu posjetiti i obližnje sanjkalište Mukinje udaljeno svega 15ak km od Resorta.

Ako putujete s ljubimcima, napominjemo kako su i oni dobrodošli u naš Resort te će moći uživati na igralištu za pse.

Kako bi vaš doživljaj bio potpun, pripremili smo vam mali vodič što posjetiti za vrijeme odmora u Plitvice Holiday Resortu.

Nacionalni park Plitvička jezera, zar se treba što reći? Svjetski, a naše. Jedinstveni dragulj koji rado posjećuju ljudi sa svih strana svijeta, a u zimskim mjesecima predstavlja magično mjesto koje će u potpunosti očarati sva vaša osjetila.

Svakako ne biste trebali propustiti posjet Ranchu Dolina jelena, udaljenom svega 5 km od Resorta, gdje ćete uživati u ljepotama prirode uz nesvakidašnje razgledavanje i druženju s ovim dragim životinjama koje će vam doslovno jesti iz ruke.

Ljubitelje speleologije i rekreativne šetače oduševit će uređene i obilježene šumske staze u zaštićenom krajobrazu Baračevih spilja uz razne vidikovce, šumske izvore, potoke i brojne špilje.

Zavirite i u etno selo Korana, zaštićeno od UNESCO-a, koje sa svojim tradicionalnim kućama, istoimenom rijekom i kristalno čistim slapovima izgleda kao mjesto iz mašte.

Obožavatelji vitezova doći će na svoje u starom gradu Drežniku s istoimenim dvorcem i šetnicom uz prekrasnu rijeku Koranu.

Idete li nakon boravka u Plitvice Holiday Resortu prema sjeveru, ne propustite zastati u Slunju i osvježite se na vapnenačkim stijenama čarobnih Rastoka. A u gradu na četiri rijeke proučite bogatstvo hrvatske riječne flore i faune u slatkovodnom akvariju Aquatica u Karlovcu.

Bez obzira na to koje atrakcije odlučite posjetiti, jedno je sigurno – nezaboravan odmor je pred vama u inspirativnom i očaravajućem  ambijentu jedinstvenog Plitvice Holiday Resorta.

Pročitajte više