Plivačka legenda i bivša misica čekaju dijete, stiže im četvrti sin

Foto: Instagram

Plivač, višestruki svjetski rekorder, svjetski prvak i olimpijski pobjednik Michael Phelps i njegova supruga Nicole čekaju četvrto dijete. Sretnu vijest podijelili su povodom sedme godišnjice braka.

"Za sve one koji se pitaju... Odgovor je DA! Čekamo četvrtog malog Phelpsa koji nam stiže 2024.", napisali su u objavi na Instagramu. "Sretna godišnjica braka mojem najboljem prijatelju, mužu i životnom partneru. Nisam mogla tražiti bolje", napisala je Nicole.

Stiže im četvrti sin

Za Today bivša misica Kalifornije je otkrila da im stiže još jedan dječak. "Voljela bih imati kćer kako bi Michael mogao ostvariti onu vezu između oca i kćeri kakvu sam ja iskusila tijekom odrastanja. Ali jako sam uzbuđena što ću imati još jednog dječaka. Ponekad je teško kada ljudi kažu da mi treba kćer, ali im kažem da mi stvarno ne treba", rekla je Nicole. 

Već su roditelji trojice sinova, sedmogodišnjeg Boomera, petogodišnjeg Becketta i trogodišnjeg Mavericka. 

Zaručili se 2015. godine

Michael je Nicole upoznao na vrhuncu slave 2007. godine. Prvi put su se sreli na dodjeli sportskih nagrada, a zaručili su se u veljači 2015. godine. Sa sinovima žive na imanju u Paradise Valleyju u Arizoni gdje Phelps volontira kao pomoćni trener plivačkog kluba Arizona State Sun Devils. Par sve obaveze oko kućanstva i djece dijeli. 

"Nicole i ja se trudimo pronaći balans tako da svako dijete dobije jednaku pažnju i ne osjeća se zapostavljenim. Mislim da je to veliki izazov, no i prilika za nas da puno toga naučimo. A podjela odgovornosti i obaveza dodatno učvršćuje našu ljubav", izjavio je plivač jednom prilikom.

Pročitajte više