Plus size manekenka nakon poroda objavila fotografiju samo u gaćicama i začepila usta hejterima

Foto: Facebook

ROBYN LAWLEY JE plus size manekenka koja je na Facebooku objavila fotografiju samo u gaćicama. Za razliku od drugih manekenka i starleta koje to čine, ona je željela pokazati svoje tijelo nakon poroda kako bi zaustavila glasine o tome da je htjela prekinuti trudnoću jer nije željela dobiti strije.

Glasine su krenule u njenom sedmom mjesecu trudnoće, kad je u jednom intervjuu rekla da je razmišljala o tome da prekine trudnoću jer se brinula kako će njeno tijelo izgledati nakon nje, a u odgovoru na posve drugo pitanje rekla je da je brine koliko će brzo strije izblijediti, jer se nakon poroda želi vratiti manekenstvu. To urednike nije spriječilo da stave naslov "Roby Lawley razmišlja o pobačaju zbog strija".

Pobačaj koriste za skupljanje glasova

Robyn tvrdi da su njene izjave pogrešno citirane te je zbog toga na svom profilu objavila golišavu fotografiju na kojoj se vide njene strije. Tvrdi da je njom željela ohrabriti druge majke.

"Kad je riječ o strijama, znala sam da dolaze i da će s vremenom izblijediti, kao i svi drugi ožiljci. Mislila sam da bih ih mogla zabilježiti, jer su te tigraste šare opake i pošteno sam ih zaradila. Trošimo nevjerojatnu količinu vremena na priče o ženskim manama pa žene zaboravljaju koliko su zapravo lijepe. Odjebite ih, koga briga, budite svoje, glasne i ponosne. Radite na sebi, na svojim dostignućima, a svatko tko se osjeća loše u svom tijelu, posebice nakon rođenja djeteta, neka zapamti da je borac koji je održao život u sebi, a to nije lako. Razbjesni me kad vidim da se o pobačaju govori kroz politiku, što se reprodukcija koristi za skupljanje glasova. Uvijek postoji izbor, nitko nije sretan zbog pobačaja, ali ako se netko ne osjeća spremnim ili sposobnim za dijete, ne smije postojati osuda. Ženska prava ne smiju se koristiti kao da su neka imitacija, a da se o njima zapravo govori tako malo", napisala je Robyn. 

Pročitajte više